Jailson noktayı koydu! 'Artık istemiyorum'

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'ın stoper olarak görevlendirdiği Jailson artık "stoper" oynamak istemediğini hocasına iletti.

Jailson noktayı koydu! 'Artık istemiyorum'
Jailson noktayı koydu! 'Artık istemiyorum'
GİRİŞ 29.02.2020 14:16 GÜNCELLEME 29.02.2020 14:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Asıl mevkisi orta saha olmasına rağmen teknik direktör Ersun Yanal tarafından stoperde oynatılan ve burada yaptığı hatalarla birçok maçta puan kaybına yol açan Fenerbahçeli Jailson, artık defansta görev almak istemiyor.

Bu yöndeki kararını Yanal'a bildiren Brezilyalı, sakatlıklar ve transfer yapılamaması nedeniyle ligin ilk yarısındaki G.Saray maçında ilk kez stoper olarak ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Ersun Yanal ile görüşme yapan Jailson, "Sezon başından bu yana nerede görev verirseniz orada oynuyorum ancak artık stoper olarak görev almak istemiyorum. Kendimi orta alanda çok daha verimli ve güvende hissediyorum" dedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 10
  • Arda 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun yanal git artık istemiyoruz seni Ali Koç efendi sende git bitirdiniz lan takımı
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    jailsonda defans oyuncusu olmaz olamaz takımın ahengini bozdun ersun yenal efendi... sadık gibi sakatlıktan çıkmış bir oyuncuyu hem oynatmadın birde satmaya kalktın...
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence cok iyi stoper olabilirdi ama Ersun Hoca nin oyun anlayisi cok yanlis. Savunmani 50-60 metre cikar, arkaya atilan toplarda stoperlerinden üst düzey performans bekle.. Bunu yapiyorsan, hücum oyuncularin ilerde isi bitirebilmeli. Türk Medyasi Fenerbahce nin önemli yetenegini elinden almis oldu. Saldirilar ise yaradi. Bravo !
    Cevapla
  • 6565 4 yıl önce Şikayet Et
    antalya fb maçı sonrası yenal gider takım kurtulur
    Cevapla
  • Laz 4 yıl önce Şikayet Et
    Topu alan defansı geçti sur topu gelecek seneye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle