F.Bahçe'de büyük şok! Sezonu kapattı

Fenerbahçe, Sivasspor maçında sakatlanan Sadık Çiftpınar'ın ön çapraz bağlarının koptuğunu açıkladı. Futbolcunun sezonu kapattığı öğrenildi.

F.Bahçe'de büyük şok! Sezonu kapattı
F.Bahçe'de büyük şok! Sezonu kapattı
GİRİŞ 16.12.2019 10:18 GÜNCELLEME 16.12.2019 10:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

 

 

Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Sadık Çiftpınar'ın yapılan muayenesi ve MR değerlendirmesi sonucu ön çapraz bağında kopuk tespit edilmiş ve tedavisi için gerekli planlamalar yapılmıştır.

2019-2020 Cemil Usta Sezonunu kapatan futbolcumuz Sadık Çiftpınar'a geçmiş olsun der, sağlığına bir an önce kavuşmasını dileriz.

 

 

SEZONU KAPATTI MI?

Ön çapraz bağları kopan Sadık Çiftpınar'ın en az 6-7 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sadık, bu sakatlıkla beraber sezonu kapattı.

YORUMLAR 9
  • kılıçarslan 4 yıl önce Şikayet Et
    ali palabıyık hem sadıkı hem fb yi yaktı. sadıka yapılan 22. dakikadaki faul direk kırmızı karttı. sivaslı oyuncuya kırmızı kart göstermedi. sivas 10 kişi kalsaydı maçın gidişatı değişirdi.fb yenerdi. sadıkı sakatladı defansın en iyisi belkemiği haftalarca oynamayacak. rodrigez ve ozana da kırmızı kart haksızlık yapıldı.adi hakem fb nin 3 puanını yedi.
    Cevapla
  • DAĞHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Her hafta biri sakatlanıyor teknik heyet nasıl bir antrenman planı uyguluyorsa düşünmek lazım her hafta her hafta futbolcu kalmadı ya Nedir bu ersundan çektiğimiz
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    sanki hepsi dört dörtlük,, güzelim takım ne hale geldi, koskoca takım anadolu takımlarının deplasmanlarına giderken korkuyla gitmeye başladı,, nerde o eski fener .... acilen takımdaki futbolcuların çoğu gitmeli...
    Cevapla
  • Hakyol 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun bu futbolcuları oynatmadıkça diğer yedeklerin sonu da böyle olacak adam sağlam bir maça çıktı patladı belli ki ersun yedekleri de hazırda tutmayı bilmiyor diğerlerinin sonuda böyle olacak ersun bu işi beceremiyor yol yakınken gönderilmeli gönderilmezse ali koç tek sorumlu.
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    forvet hatdında sadece ozan oluyor oda beceremiyor bu ozan hayranlığı ilk önce ersunu sonra ali beyi yiyecek ha birde emre var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle