Yanal'dan sakatlık sözleri: 'Umarım...'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 0-0 biten BtcTurk Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yanal'dan sakatlık sözleri: 'Umarım...'
Yanal'dan sakatlık sözleri: 'Umarım...'
GİRİŞ 24.11.2019 22:03 GÜNCELLEME 24.11.2019 22:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

İyi oynadıklarını ancak gol atamadıklarını kaydeden Yanal, "Bir dönem sağ bek, sol bek, açık oyuncuları yoktu, bir dönem santrforsuz oynuyoruz. Büyük takımız, eksiklerin mazereti olmayacak, her oyuncumuz takımı zirveye çıkarmak için mücadele edecek. Bugün de kazanmaya yakındık. Yüzde 60'lık oyun becerisi ve 20'ye yakın şutla istatistiklerde kötü değildik ama bu işin gol tarafı var. Gol de atabilirdik. Sahada penaltı da gol de kaçabilir. Bugünkü şartlarda ve koşullarda oyuncularımız zaman zaman iyi tempoyla rakibine üstünlük kurdu" dedi.

Forvette eksiklik yaşadıklarını söyleyen deneyimli hoca, "Mevkinin oyuncusu olmadığında başka mevkinin oyuncusu oynamak zorunda. O mevkinin oyuncusu olsa oynatacağız. 28 kişilik kadroda kim var, kim yok biliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Sakat oyuncuların durumu

Sakat oyuncuların önümüzdeki haftaya yetişip yetişmeyeceği sorulan Ersun Yanal, "Umarım haftaya düzelirler" cevabını verdi.

- "İlginç bir lig yaşıyoruz"

Ersun Yanal, ligde 8 takımın çok yakın puanlarla devam ettiklerine dikkati çekerek, "İlginç bir lig yaşıyoruz, üçte birlik bölümü bitirdik, oldukça düşük bir puan barajıyla gidiyoruz. Bu sene ligin enteresan geçeceğini düşünüyorum. Bizde özellikle gol performansımızı artırıp, bir an önce diğer gol pozisyonundaki oyuncularımızı devreye sokup, bu yarışta yine yüksek performans sergilemek istiyoruz." diye konuştu.

- "Galibiyet bizim tek sloganımızdır"

Bir gazetecinin "Garry Rodrigues oyuna girdikten sonra Fenerbahçe daha etkili oldu. Rodrigues'i oyuna geç aldığınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna Yanal, "Her oyunun bir planı var. Bugünkü planda da istediğimiz, organize ettiğimiz plana uyduk. Bana göre zaman doğruydu, pozisyona da girdi. Olsaydı, şimdi bunları konuşmuyor olurduk. Tabii sonuca göre konuşuyoruz ama ben performansından memnunum." yanıtını verdi.

Ersun Yanal, bir başka gazetecinin "Fenerbahçe 1 puan mı kazandı, yoksa 3 puan mı kaybetti?" sorusuna, "Fenerbahçe galibiyetle mutlu olur. Galibiyet bizim tek sloganımızdır. Biz galip gelmek için sahaya çıkarız." cevabını verdi.

YORUMLAR 15
  • klıçarslan 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca maçı çözemiyor.2.devrede 2 oyuncu değişikliği alperle tolga çıkıp rodrigez ve ferdi girecekti.baskılı oyunla kesin 3 puanı alırdı.kayseri ve malatya maçlarını kesin kazanırdı.5 puan kaybetti.gitğide düşüyor ocakta erol bulut yada sergen yalçın gelmeli.yada okan buruk gelmeli hangisi olursa fb lider olurdu.ersun hoca ile şampiyon olamaz fb kolay maçları bile kazanamıyor.buda bitik oyuncuları oynatmasından oluyor.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    ferdiyi neden oynatmıyorsun korkak ersun bu çocuğun ne yapması lazımki oynatasın
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    ferdi rodriges fahriyi ne zaman oynatacaksın.Hep elinize hazır bir kadro gelsin sonra şampiyon yaptım diye ortalarda dolaşın.
    Cevapla
  • Tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi oynadık öyle mi Ersun Yanal atak oynayacağız önde oynayacağız savunma yaptıracağız güzel futbol oynatacağım sözleri ne oldu korkak futbol beraberliğe oynayan takım kaç ön libero ile oynadın Malatya maçında Şemdinli kabahat yok seni orda hala hoca olarak tutan yönetimde kabahat var
    Cevapla
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    hatalı transferler yaptı fb sakat ve bitik adil rami yerine santrafor alsaydı muriçin oynayamadığı maçlarda goller atardı fb kazanırdı.ama yanlışlar bitmiyor ersun hoca takım kurmasını bilmiyor.alperle ramiyle olmaz. fb şampiyon olamaz. çok puan kaybetti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle