'F.Bahçe taraftarının sesini daha çok duydum'

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, Galatasaray ile deplasmanda golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'F.Bahçe taraftarının sesini daha çok duydum'
'F.Bahçe taraftarının sesini daha çok duydum'
GİRİŞ 28.09.2019 22:57 GÜNCELLEME 28.09.2019 22:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı değerlendiren Altay Bayındır, "Galibiyete yakın olduğumuz bir maçtı, topu kaleye sokamadık. Bir şey bitmiş değil, şampiyonluğa kenetlenmiş bir takımız, bu doğrultudan ilerliyoruz. Bugün sahada terinin son damlasına karar mücadele veren tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Galatasaray'a da başarılar diliyorum." dedi.

Derbinin golsüz bitmesine de değinen Altay Bayındır, "Bugünü başarı olarak görmüyorum, biz 3 puan için oynuyoruz. Buraya fazla takılmadan, Antalya maçından 3 puan alarak ilerlemek istiyoruz. Benim ilk derbimdi, güzel bir mücadele oldu benim için de, inşallah böyle devam ederiz." açıklamasını yaptı.

"DAHA ÇOK FENERBAHÇE TARAFTARINI DUYDUM"

Taraftarlar baskısıyla ilgili gelen soru üzerine Altay Bayındır "Sahaya odaklandığın için tribüne çok bakmıyorsun. Galatasaray taraftarının sesi duyuldu ama ben daha çok Fenerbahçe taraftarının sesini duydum, destekleri için onlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Galatasaray derbisinde iyi performans göstermesiyle ilgili gelen soru üzerine konuşan 21 yaşındaki file bekçisi, "Derbi olması benim için fark yaratmadı, her maça aynı şekilde konsantre olup, aynı şekilde oynuyorum. Hocamız da, Emre ağabey de, Volkan ağabey de çok tecrübeli, büyük liderler hepsi, yönetmeyi biliyorlar. Bu maçı oynamış olarak uyarılarda bulundular bize ama biz her maça nasıl hazırlanıyorsak, buna da öyle hazırlandık. Galip gelebilirdik ama olmadı." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 5
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    maçın ilk 2 dakikası gs taraftarı bağırıyordu daha sonrası hep ıslık besteniz mi yok anlamadım ki sadece ıslıklıyorlar başka bir şey bilmiyorlar 10 tane fazladan hoparlör koymasalardı heralde orası fenerbahçelilerin sesinden başka bir ses duyulmazdı :))
    Cevapla
  • cemil 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir volkan yakalamışlar karakter olarak. Hayırlı olsun. Bi 20 senede bu karıştırır ortalığı.
    Cevapla
  • Hadi ordan 4 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan yalan söylüyorsun , karekter karekter karekter!
    Cevapla
  • Bilal GS 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan GS Taraftari daha sesliydi
    Cevapla
  • Altay 4 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna mı gitti :)
    Cevapla