Yanal'ın çok istediği ikili! Talimatı verdi

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, birlikte oynadıkları dönemde iyi bir uyum yakalayan Skrtel-Kjaer ikilisini yeniden bir araya getirmek istiyor.

Yanal'ın çok istediği ikili! Talimatı verdi
Yanal'ın çok istediği ikili! Talimatı verdi
GİRİŞ 17.07.2019 10:46 GÜNCELLEME 17.07.2019 10:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Transfer sezonunun yıldızı Fenerbahçe, savunma için eski gözdelerine sarıldı. Teknik direktör Ersun Yanal, birlikte oynadıkları dönemde iyi bir uyum yakalayan Skrtel-Kajer ikilisini yeniden bir araya getirmek istiyor.

Sevilla'da kadroda düşünülmeyen Kjaer için İspanyol ekibiyle bedelsiz kiralama konusunda anlaşan sarı-lacivertlilerin oyuncunun yüksek ücreti için çözüm aradığı belirtildi. 

Fenerbahçe yönetimi Skrtel'e de yeni sözleşme teklifini iletti. Üç yıllık kontrat isteyen Slovak oyuncu, iki yıllık sözleşmeyi kabul ederse imzalar atılacak.

Reyes ülkesine!

Geçtiğimiz sezon İspanyol takımlarından Leganes'e kiralanan Meksikalı Diego Reyes'i ülkesinin takımı Club America istiyor. Yıldız oyuncusu Edson Alvarez'i Hollanda takımı Ajax'a satan Meksika ekibinin bu oyuncunun boşluğunu Diego Reyes ile doldurmayı planladığı belirtildi.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 5
  • nimet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaşlı 2 ağır adamlı defans...ne kadar olur...Skertel bu sene döküldü. O na bizim kadar para veren çıkmaz ..
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey verdiği yok ha bire istiyor...
    Cevapla
  • tarafsız taraflı 4 yıl önce Şikayet Et
    sen skirtelle geçen seneki başarıyı yakalarsın ersunum devam bak bakalım kaç maç sonra gönderiliyosun.
    Cevapla
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    kjaer iyi ama skrtel ligden düşürecekti fb yi.sadık ve serdar geldide toparladı savunmayı. okanturp da geldi şimdi fb savunması iyi oldu.sadık,serdar,okanturp yeter skrtele gerek yok.gerekirse kjaer kiralanır.
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    skrtele gerek yok. yaşlandı çok gol yeniyor. serdar,sadık,okanturp ondan daha iyi. kaleci altay ve berke ile yerli kaleciler ve yerli defans daha iyi anlaşır. bekler mahmut ve abdülcebraill süper oynuyorlar. daha ne olsun.
    Cevapla