Topal'ın menajeri açıkladı! 'Önceliğimiz...'

Bu sabah saatlerinde Fenerbahçe'nin resmi olarak yollarını ayırdığı Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.

Topal'ın menajeri açıkladı! 'Önceliğimiz...'
Topal'ın menajeri açıkladı! 'Önceliğimiz...'
GİRİŞ 26.06.2019 15:37 GÜNCELLEME 26.06.2019 16:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Deneyimli menajer bugüne kadar hiçbir transfer çalışması yapmadıklarını vurgulayarak, "Hem Fenerbahçe hem de Mehmet'in iyiliği için böyle bir karar aldık. Şu an önceliğimiz yurt dışı. Yurt dışı olmazsa, yurt içinde transfer çalışmaları yapacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

Beşiktaş'ın Mehmet Topal ile ilgilendiği iddiaları üzerine ise Altıparmak, "Dediğim gibi daha önce transfer çalışması yapmadık. Kimse ile görüşmedik ve herhangi bir teklif gelmedi. Önceliğimiz yurt dışı." diyerek sözlerini tamamladı.

33 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 28 maçta forma giydi ve 1 gol, 1 asistlik bir performans gösterdi.

 

 

YORUMLAR 16
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    memettopal ın oyundan düşmesi ve basit hataları yüzünden fb 4 yıldır şampiyon olamıyor. bütün yenilen goller onun sayesinde oluyor.gereksiz hiç olmasın daha iyi.
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    memettopal bi işe yaramaz fos. hataları çok yapıyor.
    Cevapla
  • bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne yapsın yurtdışında bunu
    Cevapla
  • Faruk Aygun 4 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Topal iyi bir oyuncu ve iyi bir insan. Simdiye kadar hic bir sorun cikarmadi, kimseye hakaret etmedi. Boyle bir oyuncu Fenerde nasil barindi anlayamadim, demekki karakteri saglam olunca insanin Fener bile bozamiyor seni. Trabzona gelsin de gozu gonlu acilsin, insanlik, efendilik neymis gorsun. O ucube fitne yatagindan kurtuldugu icinde oturup kalkip dua etsin.
    Cevapla
  • Mahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolun beyefendisi kaptan hernereye gidersen yolun açık olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle