Açıkladı! İtalya'nın 4 devi Eljif'in peşinde!

Eljif Elmas'ın babası ve menajeri Cevat Elmas'ın 'Sadece onunla iletişim halindeyiz." dediği menajer ve temsilci George Gardi, İtalyan basınına transfer ile ilgili açıklamalar yaptı.

Açıkladı! İtalya'nın 4 devi Eljif'in peşinde!
Açıkladı! İtalya'nın 4 devi Eljif'in peşinde!
GİRİŞ 31.05.2019 10:12 GÜNCELLEME 31.05.2019 10:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eljif Elmas ve Abdülkadir Ömür'ün durumuyla ilgili gelen soruya Gardi, "İkisi de çok büyük futbolcular olacak. Çok yetenekliler. Teknik kapasiteleri yüksek. Fakat, ikisi de farklı oyuncular, kendi yollarından ilerliyorlar. Bir gün Avrupa'nın zirvesinde oynayacaklarını düşünüyorum. Bu iki oyuncuya Ozan Kabak'ı da eklemek isterim. 2000 doğumlu ve Bundesliga'da Stuttgart ile oynadı ve onu izleyen herkes ne kadar yetenekli olduğunu gördü." cevabını verdi.

"FENERBAHÇE'DEN SONRA HER KULÜPTE..."

Eljif Elmas'ın kalitesiyle ilgili sorulan soruyu Gardi, "Futbol hayatımdaki en büyük mutluluğum Eljif Elmas'ın değerinin fark edilmesi. Onu kimse tanımadan önce bilen birkaç kişiden biriyim. Herkesin gözü önünde büyüdü. Birçok teknik adam onun yeteneklerine hayran oldu. Milli takım baskısının altından kalktı. Bu sezon çok çok talepkar bir stadyuma sahip olan Fenerbahçe için hemen hemen her maç oynadı. Fenerbahçe çok zor bir sezon geçirirken olgunlaştı. Bence, bu sezondan sonra her kulüpteki baskıyı kaldırabilir." sözleriyle yanıtladı.

"İTALYA'NIN 4 BÜYÜĞÜ İSTİYOR"

Eljif Elmas hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili de konuşan Gardi, "Birçok Avrupa devi Eljif ile ilgili görüşme halinde. Bu sürpriz değil. Çünkü, Eljif çok kaliteli bir genö." ifadelerini kullandı.

Eljif'i isteyen kulüplerin hangisi olduğu sorusuna Makedon yıldızın temsilcisi, "İtalya'nın 4 büyük kulübünden teklif var. Oyuncu, şu anda da çok büyük bir kulüp için oynuyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu iş için kararı verecek kişi. Kulübün memnun olacağı bir teklif olmadan bu transfer gerçekleşmez." yanıtını verdi.

"BARÇA'NIN GÖZLEMCİLERİ GELDİLER"

Abdülkadir Ömür'ün Milan'a transferiyle ilgili İtalya'da çıkan dedikodulara Gardi, "Harika olurdu. Abdülkadir çok yetenekli bir genç. Tüm stadyumun yüzünü güldürür. Her zaman aklınıza gelmeyen şeyleri yapan bir futbolcu. Henüz 19 yaşında ama Trabzonspor'daki arkadaşları ona Messi diyor. Barcelona'nın resmi gözlemcileri bile onu izlemeye geldiler." açıklamasını yaptı.

"ELJIF ELMAS, MİLİNKOVİC-SAVİC'E BENZİYOR"

'Abdülkadir Ömür, Messi gibi. Eljif Elmas kimi hatırlarıyor?' sorusuna Gardi, "Eljif Elmas, Sergej Milinkovic-Savic'e çok benziyor. Sergej'i gördüğümde ne düşündüysem, Eljif'i de görünce öyle hissettim. Bence, ileride benzer kalitede olacaklar." diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 5
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam takim oyuncusu sagı solu oynamıyor diye beğen miyorsunuz
    Cevapla
  • gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    kötüleyen kişilerin futbol bilgisini sorgularım. tüm dünyanın gözlemciliğinde değeri kat be kat artan adam bizim ülkemizinde kötüleniyor.
    Cevapla
  • Yaw he he 4 yıl önce Şikayet Et
    Elij messi bizde yedik ne oyun oynadı Allah aşkına ya ben 10 milyon vermem abartılacak bir topçu değil.
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Murat usta bende anlamadım bişeyini görmedim bende..takım kursam hayatta takıma alacağım bir futbolcu değil bu...
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    abdulkadiri anladımda bu elif elmas ne anlamadım kötü futbolcu değil ama öyle bi anlatıyorlarki sanki biiz1 yıldır başka birini izledik
    Cevapla