Obradovic'ten maçı döndüren bakış!

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Maccabi maçının ikinci çeyreğinde başta Sloukas olmak üzere tüm oyuncuları çok sert uyardı.

GİRİŞ 23.11.2018 00:40 GÜNCELLEME 23.11.2018 09:19
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Euroleague'de Fenerbahçe'nin Maccabi'yi deplasmanda 74-70 mağlup ettiği karşılaşmanın ikinci çeyreğinde Zeljko Obradovic rüzgarı esti.

 

Obradovic, mola esnasında ilk olarak Vesely'e yaptığı top kaybı sebebiyle "Jan onu yapacaksan önünde alan olması gerekir. Önünde alan yokken yapamazsın, öyle topa gidemezsin" diye çıkıştı.

"HER ZAMAN SORACAKSINIZ!"

 

Sonrasında Sloukas ve tüm oyuncuları sert bir şekilde uyaran Obradovic, "Ne istiyorsun Kostas? Ne oynayacağını şimdi mi soruyorsun bana? Öyle bir şey yok. Tüm hayatın boyunca bana soracaksın ne oynayacağını. Tüm hayatınız boyunca bana soracaksınız, hepiniz. Tamam mı? Sadece sorun, problem yaşadıktan sonra değil"

YORUMLAR 27
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Futbol takımına da böyle bir antrenör gelse de. Türkiyede sürünen futboll anlayışını değiştirse.. Ne güzel olur..
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak bu Adamı çok seviyor ve saygı duyuyorum.
    Cevapla
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray maçında yüzüne gelen tükürükte bile sağduyu göstermişti , Nerde ne yapacağını iyi bilen tam bir profosyonel .Fenerbahçe için büyük şans...
    Cevapla
  • oflu 5 yıl önce Şikayet Et
    Basketciler futbolcular gibi milyon dolarlık sözleşme yapsın ozaman görürüm böyle bağırmalara kulak asıyormular.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna takımın başına Yerli ve Milli (Obradovic) Yılmaz Vural istemiyoruz. Yılmaz Hocanın Geçen akşam cnn türkte izledim onun bakışları, mimikleri ve el kol hareketleri yeter... Aykut beyefendiliğinden kaybediyor.. .FB beyefendi değil yırtıcı hoca lazım... Yılmaz Hoca olmaz ise Ersun Yenal...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle