Fenerbahçe'de Mehmet Ekici şoku!

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'den kötü haber geldi. Dün akşam oynanan Sivasspor maçında oyuna girdikten 16 dakika sonra sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan yıldız oyuncu, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici şoku!
Fenerbahçe'de Mehmet Ekici şoku!
GİRİŞ 21.10.2018 13:03 GÜNCELLEME 21.10.2018 16:40
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

 

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Ekici, Sivasspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası 3 hafta forma giyemeyecek. 

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Mehmet Ekici, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sarı-lacivertlilerin dün akşam deplasmanda Sivasspor ile oynadığı maçta yaşadığı sakatlık sonrası 3 hafta forma giyemeyecek. Sivasspor mücadelesinin 61. dakikasında oyuna dahil olan Ekici, 78. dakikada girdiği bir pozisyonda sakatlık yaşamış ve yerini Alper Potuk’a bırakmıştı. Mehmet Ekici yedek kulübesine geldiğinde yaşadığı sakatlıktan dolayı gözyaşlarına da hakim olamamıştı. Sağ bacak üst adalesinde yırtık saptanan 28 yaşındaki oyuncu, 3 hafta forma giyemeyecek. 

Başarılı futbolcu, yaşadığı sakatlık dolayısıyla UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan 2 Anderlecht maçının yanı sıra Süper Lig'de de Ankaragücü ve Galatasaray karşılaşmalarını kaçıracak. 

 

YORUMLAR 16
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizde M Ekici yi devre arasında bonservisiyle satsaydınız.. zarara ugratan yonetimdir.. FB düşmanlığı oyle bir seviyeye gelmiş ki her anlamda kulübe zarar veriyor.. Ş Urfa da kupa maçı sonrası kol kola giden FB TS taraftarını düşman edenler bunun Ahireti de var...
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ts ve taraftarının ahıdır. Oynamadan para için satıp gittin ya...
    Cevapla
  • asaf 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke fener, Mehmet ekici gibi, tolga ciğerci gibi beni de alsa. ben de yedek kulübesinde çok güzel otururum, kışın o güzel kulübede dizlerime kadar battaniyeyi çekip cep telefonundan komik kedi videoları izlerim. arada bir de gider 5 dakika kenarda ısınırım. Mehmet ekici' nin aldığı paranın da 10'da biri yeter. imza ücreti, menajer ücreti de istemem :)
    Cevapla
  • aliosman1903 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim valla sabah sabah güldürdün Allah ta seni güldürsün inşallah :)
    Cevapla
  • Zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim benim... yaş 46 bende gelsem aracı oldan... transfer paramdan maç başı kenarda ıturduğum zamanlar bir miktar komisyon veririm ... sende kazan bende ... benim battaniyeyide al ... ben bir şekilde idare ederim.. ... yaparmısın bir iyilik ?
    Cevapla
  • fatihan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne 3 ü ne 13 bu adam bitik
    Cevapla
  • haci 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi futbolcu ama kim oynatıyor ki zaten oynamıyordu 3 hafta daha oynamayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle