Şoke eden Cocu iddiası! Canlı yayında açıkladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu’nun durumu ülkesinde son günlerde en çok konuşulan konulardan bir tanesi haline geldi. Hollanda'nın ünlü spor yorumcusu Johan Derksen, teknik direktör Cocu’nun takımdan ayrılmak istediğini ileri sürdü.

Şoke eden Cocu iddiası! Canlı yayında açıkladı
Şoke eden Cocu iddiası! Canlı yayında açıkladı
GİRİŞ 02.09.2018 12:46 GÜNCELLEME 02.09.2018 12:48
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Deneyimli çalıştırıcının takımdaki en iyi futbolcuların ayrılmasından dolayı hayal kırıklığı içerisinde olduğunu savunan Derksen “Yönetim tarafından Cocu’ya verilen sözler tutulmadı. Kayserispor maçını kaybederlerse pazartesi uçağa binmeyi ciddi ciddi düşünebilir” iddiasında bulunmuştu. Bu iddiaların ardından gözler Cocu'ya çevrildi.

"Kaynağım bugüne kadar hep haklı çıktı"

 

 

Hollanda’nın önde gelen futbol yorumcularından olduğu belirtilen Johan Derksen, öne sürdüğü bilgileri güvenilir bir kaynaktan aldığını da savundu. Benzer ifadeleri dört gün önce de kullanan ve bu sözleri Türkiye’ye yansıdıktan sonra Fenerbahçe’nin bununla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yayınladığı Hollandalı yorumcu Fenerbahçe’nin açıklama yapmasının kendisi için bir şeyi değiştirmeyeceğini de belirterek “Kaynağım bugüne kadar hiç yüzümü kara çıkarmadı, hep haklı çıktı” diye konuştu. 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 47
  • vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    hemen git hemen .hiç durma
    Cevapla
  • Erdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav adama sans verin, yeniden yapilanma zaman alir ama sancilidir, ersun yanalda bir keramet yok, olsa trabzonu sampiyon yapardi, nerdeyse kume dusuruyordu. Fenerdeyken sampiyon yaptigi kadroda efsane futbolcular vardi. Bu kadroyla ersun feneri dusurur. Aykut keza takintili, cocu’da israr edilmeli, 4-5 mac sonra takimi toparlar
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    kokumuz iyi ellemeyin delikanlıyı ;)
    Cevapla
  • Yavuz Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir teknik direktör başarısız olmak istemez. Ben Hollandada yaşıyorum. Cocunun problemi Hollandadaki futbol anlayışı. Yani sistem meselesi. Cocu yanlış seçim. Bize uymaz. 433 oynatır. Hollanda ligi kalitesi çok düşük bir ligdir. Bir orta sahayla maç alırsın. Bizde ve Avrupada takımlar hep 5 orta saha ile oynuyor. Cocu zannetti ki, bütün forvetleri sürersem kazanırım. Maalesef çağdışı. Ayrıca ligi tanımıyor. Kafayı değiştirmezse, Fener maç kazanamaz. Aykut hoca ise akıllıydı, kadro kaliyesine göre oynatıyordu. Ali Koç bu yılda onunla devam edebilirdi, yanlış yaptı. Ayrıca Aykut hoca Fenere Avrupada yarı final oynattı. Var mı benzeri Zicodan başka?
    Cevapla
  • Koku 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerde o günler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle