Çok sert sözler! 'Bu takım nasıl 2. oldu?'

Phillip Cocu Fenerbahçe'ye geldiği gün hazırladığı raporda, “Bu takım nasıl 2. oldu! İyi iş olmuş. Kısa süre içinde takımın hazır hale gelmesi için transferlerin sezon başı kampına yetişmesi gerekiyor. Yoksa sıkıntı yaşarız” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Çok sert sözler! 'Bu takım nasıl 2. oldu?'
Çok sert sözler! 'Bu takım nasıl 2. oldu?'
GİRİŞ 28.08.2018 10:28 GÜNCELLEME 28.08.2018 13:30
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Süper Lig’deki ilk maçında Bursaspor’u yense de ardından Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe deplasmanında bozguna uğrayan Fenerbahçe’de takımın kötü görüntüsü camiada endişe yarattı. Hedef tahtasına oturtulan isim ise Sarı-Lacivertliler’in Teknik Direktörü Phillip Cocu oldu.

Hollandalı çalıştırıcı, oynattığı oyun ve oyuncu değişikliklerindeki tercihler yüzünden eleştirildi. Ancak deneyimli ismin Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon oynadığı maçları izleyerek hazırladığı raporda istediklerinin en kısa sürede yapılmaması durumunda sezona kötü bir giriş yapılabileceğinin sinyalini verdiği ortaya çıktı.

 

 

EN AZ 6 KALİTELİ İSİM ALINMALI

Eski teknik direktör Aykut Kocaman’ın da ayrılmadan önce hazırladığı rapordan destek alan başarılı çalıştırıcı, takımla ilgili düşüncelerini Sportif Direktör Damien Comolli ile paylaştı. Hollandalı çalıştırıcının hazırladığı raporda “Bu takım nasıl ikinci oldu! Gerçekten iyi iş olmuş. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için en az 6 kaliteli isim transfer edilmeli. Kısa süre içinde takımın hazır hale gelmesi için transferlerin sezon başı kampına yetişmesi gerekiyor. Yoksa çok sıkıntı yaşarız.” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

COMOLLİ İLE SORUN YAŞIYOR İDDİASI

Teknik Direktör Cocu ile Sportif Direktör Comolli arasında son dönemlerde sorun yaşandığı da iddia edildi. Sıkıntının sebebinin ise yapılan hatalı transferler olduğu belirtildi. İstediği hiçbir oyuncu alınmadığı için rahatsız olan Hollandalı çalıştırıcının, Fransız spor adamına tavırlı olduğu öğrenildi. F.Bahçe Başkanı Ali Koç’un Sportif Direktör Damien Comolli ile de bir görüşme gerçekleştireceği ve takımın son durumu hakkında bilgi alıp eksiklerin giderilmesi yönünde yol haritasını şekillendireceği de vurgulandı.

(Akşam)

YORUMLAR 92
  • yks 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadroyla atak futbol oynanabiliyor olsaydı bunu zaten geçen sene Aykut hoca yapardı. Klüpte para yok tutturdunuz atak futbol diye, kimle oynanacak bu futbol ? Adam akıllı transferde yapılmadı olan Cocu'ya olacak. Takım yeniden yapılacaksa bunu yapacak kişi takımı ve klübü en iyi tanıyan kişidir, o kişi de Aykut hocaydı.
    Cevapla
  • mukoko 5 yıl önce Şikayet Et
    işte bu takımı ikinci yapan adamı gönderip seni getirdilerki her hafta takım yenilsin diye
    Cevapla
  • Emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Atak futbol isteniyorsa Ersun Yanal alinacakti !!!
    Cevapla
  • Suşehri 58 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık seni bu takımın başına bela getirdiler.ksliteli oyuncularla herkes şampiyon olur.burası hollanda değil türkiye!!!
    Cevapla
  • babus 5 yıl önce Şikayet Et
    hakemler sagolsun cocu bu kadroyla ikincilik nasil olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle