İşte Michael Frey'in bonservisi ve maaşı!

4 yıllık anlaşılan golcü oyuncu Michael Frey, F.Bahçe için İstanbul'a geldi. 24 yaşındaki forvet oyuncusu için Zurich'e 2.7 milyon euro, kendisine ise senelik 1.2 milyon euro maaş verilecek.

İşte Michael Frey'in bonservisi ve maaşı!
İşte Michael Frey'in bonservisi ve maaşı!
GİRİŞ 24.08.2018 12:25 GÜNCELLEME 24.08.2018 19:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe golcüsüne kavuştu, beklenen transfer geldi. Sarı-Lacivertliler, 24 yaşındaki İsviçreli forvetini dün İstanbul'a getirdi. Sağlık kontrollerinden geçen Frey'de hiçbir sorunla karşılaşılmadı. Bu transferin bitmesinde Sportif Direktör Comolli değil, daha çok Frey'in çabaları dikkat çekti. İsviçreli forvet, takımı Zurich'e, F.Bahçe'ye gidişi için onay verilmezse maçlara ve antrenmanlarını çıkmayacağını bildirdi. Oyuncuyu kadro dışı bırakan Zurich, sonrasında onun gidişine razı oldu.

800 BİN EURO FAZLA KAZANACAK

Zurich'te 400 bin euroya oynayan Michael Frey, F.Bahçe'den tam 1.2 milyon euro yıllık ücret kazanacak. Bunun dışında bonuslar ve primler de var. Bu sezon Ayew ve Slimani transferlerini kiralık bitiren F.Bahçe, yine genç bir ismi tapusuyla kadrosuna kattı. Barış Alıcı, Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu transferlerine 5.5 milyon euro harcayan yönetim, Frey için bu paranın yarısını harcadı. Frey, Ali Koç başkanlığında bonservisi alınan ilk yabancı oyuncu oldu.

BU SEZONA İYİ BAŞLAYAMADI

Geçen sezon Zurich formasıyla 36 karşılaşmaya çıkan Frey, bu maçlarda 16 kez fileleri sarstı, 6 da asist yaptı. Bu sezon çıktığı 3 lig maçında ise gol ve asist üretemedi. Genç forvetin bu sezona etkisiz başlaması F.Bahçe'nin teklifinden etkilenmesine bağlandı. İsviçreli golcünün, ceza sahası içinde boşa çıkma, şutlarda her iki ayağını da etkili kullanma, güçlü fiziği ve top saklaması artı yönleri olarak göze çarpıyor. Soldado ve Slimani'yle rekabete girecek Frey, teknik ve hız özelliklerinde ikisinden de zayıf.

YORUMLAR 9
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Boş transfer. İsvicreden bienvenu alınmıştı zamanında. Onun gibi balon bir transfer.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    zurichte 400 aliyorsa fenerbahce 700 euro verin demekki para bolki dagitiyorsun kimse bosuna para yok demesin
    Cevapla
  • Sbg 5 yıl önce Şikayet Et
    400 alan adama bonuslar ile 1.5 verilmesi yazık valla yazık
    Cevapla
  • Bolulu 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz,milletimiz bas bas bağırıp doları,euroyu hayatımızdan çıkartalım diyr uğraşırken bu kulüpler hala anlaşmaları bu paralar üzerinden yapıyorlar. Sonra şöyle oldu böyle oldu,borcumuz şu kadar arttı diye ahlar,vahlar.Daha çok yolumuz var çok.
    Cevapla
  • Zuhahhahahha 5 yıl önce Şikayet Et
    400.000 alan adama 1.200.000 adam tabi kadro dışı olmak ister
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle