Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor!

Adı bir süredir Fenerbahçe'yle anılan Ekvadorlu sol bek Cristian Ramirez İstanbul'a geliyor. Rus temsilcisi Krasnodar'ın sol beki, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Budapeşte'den İstanbul'a uçacağını duyurdu.

Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor!
Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor!
GİRİŞ 19.08.2018 12:47 GÜNCELLEME 19.08.2018 12:48
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Rus Ligi takımlarından Krasnodar forması giyen ve ismi zaman zaman Fenerbahçe ile anılan Ekvadorlu sol bek Cristian Ramírez'in Instagram hesabından yaptığı paylaşım sarı lacivertli taraftarlarları heyecanlandırdı.

3 sezondur Krasnodar forması giyen ve Fenerbahçe'nin UEFA'dan elendiği Krasdodar maçlarında da oynayan Ramirez, Instagram sayfasından yayınladığı hikayede Budapeşte'den İstanbul'a geleceğini kaydetti.



24 yaşındaki başarılı oyuncunun uçak biletinin fotoğrafını çekerek yaptığı yaptığı bu paylaşım, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve sarı-lacivertli taraftarlar tarafınfan genelde olumlu olarak yorumlandı



Ramirez'in Krasnodar'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunurken bonservis bedeli 3.5 milyon euro olarak gösteriliyor. Sol kanatta ve sağ bekte de oynayabilen 1.74 boyundaki futbolcu Krasnordar'da 43 maça çıkarken gol atamadı ve 5 asist yapma başarısı gösterdi.

YORUMLAR 20
  • metin ok 5 yıl önce Şikayet Et
    en başta volkanın yerine iyi bir kaleci alın.bazı futbol yorumcuları bazı futbolculardan ya korkuyor ya da pnlardan menfaat elde ediyor.Volkanı alladılar pulladılar yine bize bela ettiler.Süper ligin en en kötü performansı şu an volkanın performansıdır.
    Cevapla
  • gazi27 5 yıl önce Şikayet Et
    çekin şu takımı futboldan. butun parayı baskete aktarın
    Cevapla
  • gökhan kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim kafayı değiştirmemiz lazım 1. josef topal ikilisinden vazgeçecek 2. volkan demirel yedek kaleci olacak.
    Cevapla
  • Varan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim Gökhan bey çok doğru bir tespit birde kazma kaldırım dirar ısla Köybaşı hepsine yol verilmeli
    Cevapla
  • Turko 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan şu çöp yabancılar üzerinden rant elde etmeyi n3 zaman bırakacaksınız hasan ali den forma alabilecek kalibrede bir adam değil bu
    Cevapla
  • rıdvan 5 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerbahçeli olarak fener kimi alırsa alsın boştur bu takımdan bişey olmaz şampiyonluk kimse beklemesin.yazık oldu aykuta geçen yılı mumla arar olacaz.
    Cevapla
  • Analizci 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin fenerlisindir. Bu sene olamazsak başka hiçbir zaman olamayız... ben başkana güveniyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle