Anlaşma sağlandı! Janssen bombası

Fenerbahçe yönetimi, geçen sezon sakatlığı nedeniyle beklenen katkıyı veremese de Vincent Janssen ile yeniden anlaşma sağladı. Tottenham’la arada çok ufak pürüzler kaldı.

Anlaşma sağlandı! Janssen bombası
Anlaşma sağlandı! Janssen bombası
GİRİŞ 14.07.2018 12:36 GÜNCELLEME 14.07.2018 12:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fernandao ile yollarını ayıran, Soldado'nun da sakatlanmasıyla forvetsiz kalan Fenerbahçe'de beklenen forvet takviyesi geliyor.

COCU ALINMASINI TALEP ETTİ

Sarı-Lacivertliler geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Vincent Janssen'i yeniden kadrosina katıyor. Yaşadığı sakatlık nedeniyle beklenen katkıyı yapamamasına rağmen teknik direktör Cocu'nun isteği sonrası Tottenham Hotspur'la masaya oturan Fenerbahçe büyük oranda anlaşma sağladı. Janssen de yeniden Sarı-Lacivertli formayı giymek istiyor.

YİNE OPSİYON OLMAYACAK

Alınan bilgilere göre 24 yaşındaki forvet yeniden 1 yıllığına kiralanacak. Tottenham bu kez de satın alma opsiyonunu vermeyecek. (Takvim)

YORUMLAR 12
  • teolog33 5 yıl önce Şikayet Et
    Malesef Ali Koç yönetimi de acemi çıktı. Comoli dediler, Comoli olmadan da bu transferle yapılabilirdi. Para akışı dediler, parayı bulamadılar. Eskilerden medet umar noktaya geldiler. Yeterli transferler yapılmaz, takım ilk maçında tökezlerse taraftar yine stada gelmez. Fener taraftarı artık kendini şampiyon yapacak güzel oyun istiyor. Ancak bunu Ali Koç yönetimini acemiliği mi yoksa yetersizliğimi demek lazım hala taraftara bu sene şampiyonuz dedirtecek transferler gelmedi. Eğer para akışını sağlayamıyorsanız, oyuncu satın, satamıyorsanız, satanlardan fikir alın, bir şeyler yapın ve bu sene şampiyon olun.
    Cevapla
  • DR Maşrapa 5 yıl önce Şikayet Et
    haber niteliğini taşımıyor ki Janssen'in resmi hesaplarına bıkılacak olursa görülür günler öncesinden belliydi
    Cevapla
  • Ashuwak 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz ve Aykutun eakileri bunlar için bomba ise 2sinede yazık etmişiz desenize.
    Cevapla
  • Oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Biran önce bitirilmesi gereken yararlı bir transfer olacaktır, adamda avrupa futbol kültürü var,robot gibi duygusal değil,siyahiler duygusal oluyor bir maç yedek kaldimi veya oyundan alindimi küsüyorlar
    Cevapla
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener yine şaşırtıyor bizi (!)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle