F.Bahçe, Cocu'nun menajeriyle anlaştı!

Fenerbahçe'de Phillip Cocu isminin yeni teknik direktör olarak resmiyet kazanması için gün sayılıyor. Yönetim, İstanbul'a gelerek bir dizi görüşmede bulunan Cocu'nun menajeri Rob Jansen ile her konuda anlaşma sağladı.

F.Bahçe, Cocu'nun menajeriyle anlaştı!
F.Bahçe, Cocu'nun menajeriyle anlaştı!
GİRİŞ 17.06.2018 18:09 GÜNCELLEME 17.06.2018 19:06
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Cocu'nun menajeri Rob Jansen, sarı - lacivertliler ile oldukça pozitif geçen görüşmede deneyimli teknik adamın kontratı konusunda hukuksal açıdan son düzenlemeleri yaptığı öğrenildi. 

PSV Eindhoven ile 2019 yılına kadar kontratı bulunan 47 yaşındaki çalıştırıcıya imza attırmak için uğraşan Fenerbahçe, Hollanda kulübüyle de görüşmelerini sürdürüyor. Sarı lacivertli yönetimin, bir miktar tazminat ödeyerek bu sorunu da ortadan kaldırdıktan sonra Cocu ismini önümüzdeki hafta içerisinde resmen açıklaması bekleniyor. 

PSV Eindhoven yönetimi de Fenerbahçe'nin Phillip Cocu ile ilgilendiği haberlerini doğruladı. Henüz resmi olarak biten bir şey olmadığını belirten Hollanda kulübünün yetkilileri Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. 

Bir süredir tatilde bulunan Phillip Cocu'nun da Fenerbahçe maçlarını izleyerek, ön hazırlık yapmaya ve takım hakkında bilgi toplamaya çalıştığı öğrenildi. 

Cocu'nun yardımcılığı için adı geçen Dirk Kuyt'ın tercihini yeni göreve başladığı Feyenoord genç takımından yana kullanacağını sarı lacivertlilere ilettiği belirtildi. 47 yaşındaki çalıştırıcının, asistanlığını tıpkı PSV'de olduğu gibi Van der Weerden'in yapacağı kaydedildi. (beINSPORTS)

YORUMLAR 42
  • konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut en zor şartlarda maksimum verimle çalıştı. 6- hafta santroforsuz oynadı. Bir o kadar da bireysel hatalardan gol yedi. Buna rağmen geçen sezonun en yarışmacı takımlarından birisi oldu. Gelecek hocanın Aykut'tan çok daha fazlası olması gerekirdi. eğer sabır gerekecekse bahse konu Hollandalı bunu hak etmek için ne yaptı?
    Cevapla
  • FBfanatiği 5 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun Aykut hocayı da harcayacaklar FB zor günlerin hocası böyle harcanmaz yine kurtarıcı olarak çağırılır ama bu kez gelmez Aykut hoca ile devammmmmmmm.
    Cevapla
  • Yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç başkan her şey para deyil aykut hoca harcanmaz
    Cevapla
  • ERTUĞRUL 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe taraftarı zamanla kalitesizleşmiş bilinçsizleşmiş, aykut kocaman' ın futbolunu eleştiriyorlar son kaç yıldır kötü bütçe ve kötü oyuncularla fenerin en başarılı sezonlarını yaşattı. Terrenao ve perrera ' nın yeni menejer ve hocadan farkı olmayacak bir yıl dolmadan giderler. Bu taraftarda vefa denen bişey kalmamış.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyorsunuz? Vasatın altı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle