F.Bahçe'den savunma operasyonu! 3 isim...

Aykut Kocaman sıkıntının hücumda değil, savunmanın göbeğinde olduğunu düşünüyor. Mangala, Paletta ve Ivan Marcano üçlüsünden 2'si alınacak.

F.Bahçe'den savunma operasyonu! 3 isim...
F.Bahçe'den savunma operasyonu! 3 isim...
GİRİŞ 14.05.2018 09:13 GÜNCELLEME 14.05.2018 11:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki sezonun güçlü kadrosunu kurmak için çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de teknik patron Aykut Kocaman'dan yönetime rapor gitti. 

Tecrübeli teknik adamın, "Hücumda ciddi bir sıkıntı çekmiyoruz ama savunmada problemimiz var. Transferde öncelik bu bölgede olmalı" dediği bildirildi.

 

SKRTEL, NEUSTADTER, NETO YOLCU

Kocaman'ın raporu doğrultusunda hareket edecek olan Fener yönetimi Neustadter ve Skrtel'e gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Skrtel'i Glasgow Rangers istiyor. Neustadter'e ise Rusya'dan teklifler var.

DEFANSIN LİDERİ MANGALA

Stoper için City'den Fransız oyuncu Mangala, Milan'dan Paletta ve Porto'da forma giyen İspanyol Ivan Marcano isimleri ön plana çıktı. Defansta liderlik Mangala'ya verilecek.

MARCANO SERBEST KALACAK

Bu 3 stoperden İspanyol Marcano'nun sözleşmesi bitiyor. Mangala için kiralama formülü devreye sokulacak. 1 yıl daha sözleşmesi olan Paletta ise uygun bir bonservisle kadroya dahil edilmeye çalışılacak.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 12
  • Sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocayı severim ama çok hata yapıyor, korkak futbol oynatıyor Bana göre takımın başına 1 yılda olsa Yılmaz Vural'ı getirmeliler
    Cevapla
  • Vangolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Fb de transfer başladı takımlar toplanır hazırlık maçları başlar fb de gorusmeler devam eder yalan hiç bir halt olmaz aziz bask gerçekten yeter onu alacağız bunu alacağız deme yeni yonetimin önünü kesme zizden bir halt olmaz böyle bir tkm olurmu kümeye oynayan bi tkm üç maçta bizi yendi 2 kupa gitti sizde gidin
    Cevapla
  • Reben 5 yıl önce Şikayet Et
    Ha yani bi aşan utanmadan takımın başında kalacağım diyor.
    Cevapla
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam şaka gibi ))))) Hücumda ciddi sıkıntı çekmiyormuş)))) Bu çapsızlar Aziz ve Aykut defoluup gitse de kurtulsak.
    Cevapla
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Düğünden sonra gelen kına ne yapılır ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle