Volkan soyunma odasını bu sözlerle inletti!

Fenerbahçe'nin kupa finalinde yaşadığı hüsran sonrası soyunma odası kaptan Volkan Demirel'in sözleriyle çınladı.

Volkan soyunma odasını bu sözlerle inletti!
Volkan soyunma odasını bu sözlerle inletti!
GİRİŞ 12.05.2018 09:40 GÜNCELLEME 12.05.2018 09:40
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Ligde bu sezon 2 kez yenildiği rakibi Akhisarspor'a, Ziraat Türkiye Kupası finalinde de 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de, kaptan Volkan Demirel maç sonu soyunma odasında adeta patladı. 
 
Takım kaptanı olarak arkadaşlarına çıkışan ve yerli-yabancı oyuncu fark etmeksizin içindekileri haykıran Volkan, "Burası F.Bahçe" diyerek sözlerine başlarken hedefinde ise önce yerli oyuncular vardı: 
 
'KUPA BİZİM OLMALIYDI'

"Bizimle yaşayan, beraber üzülen, sonuçlara göre sevinen cefakar taraftarlarımız var. Anadolu'nun birçok şehrinden buraya geldiler, onların önünde bu kupayı kaldıran biz olmalıydık. Siz nerede oynadığınızı zannediyorsunuz. F.Bahçe'nin büyüklüğünü ve formasının ağırlığını hala kavrayamamışsınız." 
 
Tecrübeli futbolcu daha sonra ise yabancı oyunculara dönerek, "Siz F.Bahçe'yi Avrupa'nın sıradan bir takımı mı zannettiniz? Bulduğumuz fırsatları değerlendirmeliydik. Akhisar bunu başarıyorsa siz de yapmalısınız. Onlar geldiklerinde gol attılar bizler atamadık" dedi.
 
Başkan fenalaştı


Kupa finalini izlemek için Diyarbakır'a gelen başkan Aziz Yıldırım maçın ikinci yarısındaki heyecana dayanamadı. Özellikle 3-1'den sonra sık sık yerinden kalkan başkan, karşılaşma sonrası da kaybedilen kupa sonrası uzun süre kendine gelemedi. Şekeri yükselen Yıldırım'ın bir süre oturup dinlendikten sonra toparladığı ifade edildi.

YORUMLAR 61
  • millet 5 yıl önce Şikayet Et
    arada yetenek farkı var.aykutun takımı yeteneksizlerin az, koşanların çok olduğu vasat altı bir takım.siz yan pas, geri pas, orta ayağına karambol aramaya durarak oynamaya devam ederseniz gelir gelir atarlar.kupalar teker teker gider
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    kazma sen yediğin gollere bak ondan sonra konuş
    Cevapla
  • Erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın sonu değil Fener bugün olmadı yarın başarır asıl olan Türkiyedeki yabancı futbolcuların rabet görmesi hem de bir servet alıyorlar,Bizim çocukların nesi var bunları adam gibi eğitecek birileri lazım,Hiç bir insan aptal olmadığı gibi hiçbir futbolcuda öğretileni almayacak kadar kapasitesiz değildir.Ama bizde şu da var bir işi öğrenmeden puştluğunu daha çabuk öğreniyor ve uyguluyoruz galiba bundan da kayıbımız oluyor.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener tarihinde Galatasaray ve Beşiktaş karşılaşmalarında onları daha çok yenmiştir. :)
    Cevapla
  • yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki o kadar golü ben yedim :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle