Ali Koç'tan flaş 'çekilme' açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Ali Koç, adaylıktan çekileceği iddiaları hakkında açıklama yaptı ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Ali Koç'tan flaş 'çekilme' açıklaması
Ali Koç'tan flaş 'çekilme' açıklaması
GİRİŞ 04.05.2018 14:32 GÜNCELLEME 04.05.2018 17:28
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Ali Koç, adaylıktan çekileceği iddiaları hakkında açıklama yaptı ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

İŞTE O AÇIKLAMA...

 

 

"Sevgili Fenerbahçeliler,

Sizlerin değerli desteğiyle çığ gibi büyüyerek güçlü bir taban hareketine dönen kampanyamızın en önemli bölümüne geldik. 3 Haziran'da yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul'umuza sadece 30 gün kaldı.

Son dönemde, camiamız için tarihi öneme sahip kongremiz öncesinde bilinçli olarak yapılan; heyecan ve coşkumuzun önünü kesmeye yönelik bazı iletişim çalışmaları ile karşılaşmaktayız.

Özellikle son birkaç gündür "Seçime öylesine giriyor", "Adaylıktan çekilecek" şeklinde kimi zaman bir duyuma, kimi zaman "yakın çevreye" dayandırılarak yapılan bu haberler, kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu tür gerçek dışı haberler seçimimize gölge düşürmemeli, seçimler Fenerbahçe'ye yakışacak olgunlukta, adil rekabet ortamında ve tarafsız bir şekilde tamamlanmalıdır.

Camiamızdan ricam; bu tür asılsız haberlerin coşku dolu yürüyüşümüze ve heyecanımıza gölge düşürmesine izin vermemeniz. Pek çok kez ifade ettiğim gibi, seçim sürecinde uyanık olmanızı ve satır aralarını iyi okumanızı önemle hatırlatmak isterim.

Sizlere inanarak çıktığım bu yolda, bana inanmaya devam edin.

Fenerbahçe Başkan adaylığı ciddi bir sorumluluk, çok değerli bir sıfattır.

Ben ve ekibim, çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyor; sizlerin değerli desteğiyle bu kutsal göreve adım adım ilerliyoruz.

Hep Birlikte Başaracağız.

Kalpler Beraber

Saygılarımla,

Ali Y. Koç"

ÇEKİLME İDDİASI

Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde Ali Koç ve kurmaylarının, efsane başkan Aziz Yıldırım'a bir dönem daha başkanlık şansı vermek için seçimden çekilmeyi görüştüğü idddia edilmişti.

YORUMLAR 44
  • kadri oytun 5 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım yerlidir ona sahip çıkın
    Cevapla
  • akderviş 5 yıl önce Şikayet Et
    anlamıyorsunuz değilmi artık ülkeleri ele gecirmek icin önce kitleleri ele geçiriyorlar öyle yönetmek istiyorlar , gs de olduğu gibi inan kıraç ile ,ali şen de çıkmış ben koç ,u destekliyeceğim diyor , neden biliyormusunuz cevabı nı siz bulun , eğer bu ülkeyi seviyorsanız aziz başkana sahip çıkın
    Cevapla
  • misafir@ 5 yıl önce Şikayet Et
    ezici hainlere binasını açan ali koç da hainlik yapmıştır.Hainlik yapan kişiliksizdir.Hainlik yapana kişilikli diyen de hain olsa gerek.Hainlerin belirttiklerine kimse itibar etmiyor.Boşuna çabalıyorlar.Ancak kendilerini kandırıyorlar.
    Cevapla
  • süleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç kişilikli karizmatik ve fenerbahçeli. Ancak siz vatansever spor kulübü başkanı arıyorsanız Türkiyede zor. Hiç birinin yaşamı müslüman türkün geleneğine uymaz. Yabancı futbolcu transferi gibi düşünün. Aziz yıldırım her daim fenerbahçede 1 sırp futbolcu oynatmıştır.
    Cevapla
  • ENES 5 yıl önce Şikayet Et
    müslüman türk ne ya. müslüman müslümandır. innemel müminine iğvetun.
    Cevapla
  • koc 5 yıl önce Şikayet Et
    Bennce koc gitsin chp ye baskan olsun yada gitsin suruye koc olsun fb baskan olmasin bu adamdan memlekete hayir gelmez en iyisi ana muhahalefet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle