Yıldırım'dan Kocaman kararı! 'Seçimden sonra...'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TED Koleji tarafından düzenlenen söyleşide Aykut Kocaman'ın geleceği ve Alex de Souza'nın gönderilişiyle ilgili konuştu.

GİRİŞ 02.04.2018 16:41 GÜNCELLEME 02.04.2018 16:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kayserispor maçı öncesi Genel Sekreter Mahmut Uslu ile birlikte TED Koleji tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı.

Burada öğrencilerin sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım, bir öğrencinin takımın 4'üncü yıldızı takmaması durumunda kadronun ve teknik ekibin değişeceği yönündeki haberler ile ilgili sorusuna, "Önümüzde 2 ay sonra bir başkanlık seçimi var. Bu seçimden sonra başkan olacak kişi buna karar verecektir ama bu soruyla benim şahsımla ilgili soruyorsanız benim böyle bir düşüncem yok. Tabii takıma her zaman takviye yapılır. Bizde takviyeyle gerekeni yapacağız." şeklinde yanıt verdi.

 

 

"VİDEO YARDIMCI HAKEM UYGULAMASINDA FAYDA VAR"

Yıldırım, video yardımcı hakemle ilgili soruya ise "Bence yapılmasında fayda var. En azından bu kadar hata olmaz. Yapılan hatalar bu şekilde düzeltilebilir" cevabını verdi.

"ALEX'İ BU KADAR BÜYÜTMEYİN"

Bir öğrencinin Alex De Souza'nın neden gönderildiğini sorması üzerine Yıldırım, "Şimdi burada birisi teknik direktörümüz ve bizim sorumlumuz diğeri ise kulübe hizmet eden bir sporcu. Burada seçim hakkı kullanılırken daima size yakın olan ve kulübü koruyup kollamak için gerekli tedbiri alırsınız. Biz de öyle yaptık. Aykut hocayı tuttuk, Alex'i gönderdik. Alex'i göndermeseydik antrenmana alınmayacaktı. Dereağzı'nda antrenman yapacaktı. Her gün problemler yaşayacaktık ve medyada sizlere yanlış bilgiler verilecekti. Bu şekilde Fenerbahçe'nin üzerinde büyük bir kaos olacaktı. Alex gittikten sonra unutmayın ki UEFA'da son dörde kaldık. Alex varken bir tek Avrupa'da son 8'e kaldık. Onun dışında Avrupa'da büyük bir başarımız yok.  Bizde kaide ve genel düşüncemiz kulübe yardım eden ve yanında olan insanları korumaktır. Bu yönetici veya bizim yetki verdiğimiz insanlardır. Bizde o şekilde davrandık. Alex'i bu kadar büyütmeyin. Eğer o kadar büyük olsaydı şuana kadar bir takım çalıştırırdı. Bir yerde sportif direktör olurdu. Bu kulüpte şarkılar söylenen insanlar gelip geçmiştir. Bizler de geçiciyiz ama önümüzdeki dönemde Alex gibi iyi oyuncular transfer etme mecburiyetimiz var." dedi.

YORUMLAR 8
  • metin ok 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz laf oyunu yapmış kendince uefada 4. olduk alexle 8. olduk diyerek alexe haksızlık yapamazsın şampiyonlar liginde 8. olmak 4.5. ler arasında 4. olmaktan çok daha prestijlidir.
    Cevapla
  • Gergehanoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben ne aziz beyciyim.nede ali beyciyim.ben Fenerbahceliyim.ama Aziz beyin alex fikrine katilirim.ayrica Aykut hocaya sahip cikalim.hatalari varsa kardeşce yardimci olalim.bize buzden başka kimse yar olmaz.öbùrleri fitne vb olur.
    Cevapla
  • Kütahya'Lı 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz baskan bizi bırakma sensiz 5.ci yıldız olmaz beraber kutlayacaz şampiyonluğu
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    insallah sen seçilirsinde bizde 5. yıldıza doğru emin adımlarla ileririz.
    Cevapla
  • del toro 6 yıl önce Şikayet Et
    Alex'i büyütmüyoruz O zaten büyük... Aykut'tan da senden de daha Fenerli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle