Janssen: Bekle beni Beşiktaş

Milli ara sonrası takımla idmanlara başlayacağı belirtilen Janssen, kupadaki Beşiktaş maçına yetişmeye çalışıyor. Hollandalı forvetin hedefi golle dönmek

Janssen: Bekle beni Beşiktaş
Janssen: Bekle beni Beşiktaş
GİRİŞ 22.03.2018 17:05 GÜNCELLEME 22.03.2018 17:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ayak parmağındaki sakatlık nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Janssen, sahalara dönmek için artık gün sayıyor. Havuz çalışmalarına geçtiğimiz günlerde start veren Hollandalı forvet, milli ara sonrası takımla idmanlara da başlayacak. Beşiktaş ile 18 Nisan'daki kupa maçında forma giymesi beklenen Janssen'in arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalarda oldukça sabırsız olduğu bildirildi. Sarı-lacivertli futbolcunun, "Futbolu çok izledim. Sakatlığım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Beşiktaş maçına kadar tam hazır olup golle dönmek istiyorum" dediği kaydedildi. köybaşı da dönüyor Öte yandan İsmail Köybaşı'nın da durumunun yakından takip edildiği, tecrübeli sol bekin yine Janssen gibi milli ara sonrası takımla çalışmalara çıkacağı gelen haberler arasında.

.

YORUMLAR 4
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    ortam germekten başka hiç bir işe yaramayan vasıfsız topçu.Fenerbahçeli dostlarımıza tavsiyem bu adamın yerine Altınordu'dan veya kendi alt yapınızdan bir santrforu alarak oynatın.bu adam sahte okey gibi başka bir işe yaramıyor.tribüne oynayıp prim yapmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • ottoman 5 yıl önce Şikayet Et
    duyanda 20 gol attı sanar.
    Cevapla
  • memur adam 5 yıl önce Şikayet Et
    oyunuyla pirim yapamayacagını biliyor lafla prim yapacak ama lafla yürümüyor gemi :)
    Cevapla
  • Ben 5 yıl önce Şikayet Et
    Gel bakalım birde seninle görüşürüz
    Cevapla