Eljif Elmas krizi! Kocaman yüzüne bakmıyor

Eljif Elmas'ı ligdeki Beşiktaş maçında kadroya almayıp U21'deki derbiye yönlendiren Fenerbahçe hocası Kocaman, Makedon oyuncunun alt yapı mücadelesindeki sert hareketini tepki olarak algıladı.

Eljif Elmas krizi! Kocaman yüzüne bakmıyor
Eljif Elmas krizi! Kocaman yüzüne bakmıyor
GİRİŞ 22.03.2018 14:29 GÜNCELLEME 22.03.2018 14:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Eljif Elmas, 18 yaşını doldurmadığı için ligin ilk devresinde Fenerbahçe forması giyememişti. Makedon orta saha, ligin ikinci yarısıyla birlikte yavaş yavaş süre almaya başlamış hatta Trabzonspor maçında oyuna sonradan girip performansıyla büyük beğeni kazanmıştı. Ancak genç oyuncunun U21 Ligi'ndeki Beşiktaşderbisinde yaptığı hareket, Kocaman'ı hayli kızdırdı. 
 
SABRINI TAŞIRDI

Aykut Kocaman, ligdeki Beşiktaş maçında Eljif'i kadroya almayı planlıyordu. Ancak son dakika kararını değiştiren deneyimli çalıştırıcı, Makedon yıldızı U21 Ligin'de siyah beyazlılarla oynanan derbiye yönlendirdi. Genç orta sahanın da alt yapı mücadelesinde Beşiktaş Futbolcuya çok sert müdahalesi, Kocaman'ın sabrını taşırdı. Bu hareketi kendisine tepki olarak gören tecrübeli hoca, o andan itibaren idmanlarda Eljif Elmas'ın yüzüne bakmadı. 
 

YORUMLAR 11
  • sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu aykut neyin kafasını yaşıyor. Sen zaten transfer yapamıyorsun üstelik elindeki gelecek vaad eden gençeleride kaprisinle yiyorsun. Demekki zamanında Ali Sen boşuna kovalamamış. Ya sen gizliden gizliye intikam alıyorsunda,haberimizmi yok.???...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    formayı giyen karaktere bürünüyor yaş farketmiyor branş farketmiyor
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut bu, yetenekli adam görmeyedursun, hemen harcar.
    Cevapla
  • Kocabey 6 yıl önce Şikayet Et
    Rakip takıma beddua etmek isteyen şöyle desin: Allah'ım onlara Aykut Kocaman gibi bir hoca(?) ver.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin eline ronaldoyu messiyi verin inanki onlarida ya yedek birakirlar yada U15 gönderirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle