Derbiye tarihi prim! Böylesi görülmedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım derbi galibiyeti için tam 1 milyon euro’luk (yaklaşık 4 milyon 810 bin TL) prim açıkladı. Bu rakam, şimdiye kadar Fenerbahçe’de bir maç için açıklanan en yüksek ödül olarak kayıtlara geçecek.

Derbiye tarihi prim! Böylesi görülmedi
Derbiye tarihi prim! Böylesi görülmedi
GİRİŞ 16.03.2018 12:20 GÜNCELLEME 16.03.2018 12:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenmek için maddi manevi tüm olanaklarını seferber etti. Kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal işin 'motivasyon' kısmını üstlenirken, teknik heyet 'mental' ve 'taktik' olarak takımı dev maça hazırlıyor.

6-0'I HATIRLA

 

 

Yönetim kanadı ise çılgın bir prim vaadinde bulunarak taşın altına eline soktu. Başkan Aziz Yıldırım, 1 milyon euro'luk (yaklaşık 4 milyon 810 bin TL) ödül açıkladı. Galibiyet halinde futbolculara paylaştırılacak olan bu rekor para, Fenerbahçe'de bir maç için açıklanan en yüksek prim olarak kayıtlara geçecek.

Başkan Aziz Yıldırım'ın bugün Samandıra'da yapılacak son antrenmana da gelip, futbolculara primi bir kez de kendi ağzından açıklaması bekleniyor. Aziz Yıldırım'ın, 6 Kasım 2002'de kazanılan 6-0'lık tarihi Galatasaray zaferinin yıldızlarından birine de yanında derbiye getireceği öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 9
  • Reiss 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların işi gücü para. Zaten yen diye ücret veriyosun bir de prim vermek ne kadar doğru. Adamların dünyasını para yaparsan maneviyatını öldürüyorsun.
    Cevapla
  • algı ve yanılma 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin encok borcu bulunan iki kulübünün maci oynanicak ve 19 yildir yenilmeyen fenerbahce galip gelebilmek icin extra prim vericek bu kulüp sevgisinden çıkmış koltuk sevgisine dönüşmüs bu anlayisa sahip yönetimden fenerbahceye bundan sonra nekadar fayda saglar artik siz düşünün
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    devletimizin acilen el atması lazm bu kulüplere
    Cevapla
  • Vah vah 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence kadıköyde kaldırılan şampiyonluk kupası görüntülerini paylaşsın bi daha bu duruma düşürmeyin desin daha etkili olur
    Cevapla
  • vanlı serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu işler parayla olmuyor aziz bey yürekle olur 5taş içinde pirim vermiştin ne oldu 3 tane yiyip geldiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle