Ali Koç'un büyük hayali! İki efsane isim...

Fenerbahçe'de başkan adayı Ali Koç, sarı-lacivertli taraftarları çok heyecanlandıracak bir hayalini yakın çevresiyle paylaştı.

Ali Koç'un büyük hayali! İki efsane isim...
Ali Koç'un büyük hayali! İki efsane isim...
GİRİŞ 15.03.2018 15:19 GÜNCELLEME 15.03.2018 15:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç seçim çalışmalarına son sürat devam ederken bir yandan da gelecek planlarını yakın çevresiyle paylaşmaya başladı.

Şu an için Aykut Kocaman'la yola devam etmenin Fenerbahçe'nin yararına olacağını belirten Ali Koç'un gelecekle ilgili sarı-lacivertli taraftarları çok heyecanlandıracak bir hayali var.

Zico ve Alex hayali!

Başkan seçildiği takdirde yönetim kuruluyla ortak bir karar almadan teknik direktör değişikliğine gitmek istemediğini belirten Ali Koç, Aykut Kocaman'ın şampiyon olması halinde gönderilmesinin de doğru olmayacağını söyledi. Fakat Ali Koç ileri ki dönemlerde eski hocaları Arthur Zico ile çalışmak istediğini ve Alex de Souza'yı da Zico'nun teknik ekibinde görmeyi hayal ettiğini yakın çevresiyle paylaştı.

Taraftarın gönlünde Zico ve Alex için bir ukte kaldığını söyleyen Ali Koç bu iki efsaneyi yeniden kulübe kazandırarak tribünlerde yeni bir hava yakalayabileceklerini düşünüyor.

YORUMLAR 12
  • memur adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Ziko yu tuttunuz tataftarlar olarark o zaman :)
    Cevapla
  • bunu da yaptınız 6 yıl önce Şikayet Et
    Zico 'mu adam Chealseyi yeneceğim diye şampiyonluğu verdi. Ankaraspor'u yenseydi şampiyondu o yıl.Birde üstüne Volkan'ın Nonda'ya hediye ettiği gol vardı..Getirebiliyorsan FONSECA 'yı getir.
    Cevapla
  • Gudor 6 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural'ı isteriiiiizzz...
    Cevapla
  • Paşabey 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu bizim takımı kurtaracak bir cengaver gelsin artık...
    Cevapla
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    vaybe nede büyük hayal. gavur aşıklığı demek daha doğru olmazmı. zikoya gösterilen hoş görünün yarısı Aykut a gösterilse hem yerli hem milli hemde efendi bir insan ama olmaz adı üstünde koç ailesi gerisini herkes anlar artık. milli olun yerli malı kullanın beyler batanlar.
    Cevapla
  • doğrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan be,aykuttan taknik direktör falan olmaz.yüzyıl o olsun takımın başımında en iyi 4. oluruz her zaman .fener gs yi yenemediyse sebebi aykuttur.
    Cevapla
  • Ragnar 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut'a gösterilen tahammül kimseye gösterilmedi. Oynattığı futbol ise ortada. Biraz daha tahammül gösterilirse artık Fenerbahçe taraftarı futbol izlemeyi bırakacak.
    Cevapla
  • ALPER 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut sayesinde hem futboldan hem fenerden soğuduk. aykuta gösterilen tahammül hangi hocaya gösterildi. Anadolu takımlarına karşı kontratak oynayan hocayı istemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle