Fenerbahçe'den devre arası bombası!

Sahada takımı ateşleyecek savaşçı futbolcu arayan sarı-lacivertli kulüp, Klaassen'i altı aylığına kiralamak için Everton'a teklif sundu.

Fenerbahçe'den devre arası bombası!
Fenerbahçe'den devre arası bombası!
GİRİŞ 16.11.2017 13:14 GÜNCELLEME 16.11.2017 14:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

"Uçan Hollandalı" Robin van Persie'de umduğunu bulamayan Fenerbahçe şimdi de bir başka Hollandalı Davy Klaassen'in peşine düştü. Yenilgiyi kabul etmeyecek, savaşçılığıyla takımı ateşleyecek oyuncu eksikliği çeken Fenerbahçe, bu açığı Everton'lu Klaassen'le kapatmak için kolları sıvadı.

Sarı- lacivertli kulüp bir süredir gündemde olan 24 yaşındaki yıldız için Everton'un kapısını çaldı ve 6 aylığına kiralama teklifi yaptı. Ancak İngiliz ekibi sözleşmesi 2022'de bitecek olan orta saha oyuncusu için yüksek bir bedel istedi. 

Ada basınında yer alan habere göre Everton, 6 ay için 2.2 milyon euro talep etti. Everton, Klaassen'i Ajax'tan 27 milyon euro'ya transfer etmişti. F.Bahçe rakamı yüksek bulsa da transfer dosyası kapanmadı. İki kulüp arasındaki pazarlık sürüyor. Klaassen'in Everton'da forma bulamaması F.Bahçe'nin elini güçlendiriyor.

YORUMLAR 4
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    arnavutluktan yediğimiz 3.gole bak Ozan ne yapmış. bu hareketi defalarca yaptı çünkü , yetersiz .Ozanın yerine M.Ekici oynamaya başladığında, bu sorunda bitecek inşallah.
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu yaza yaza parmaklarım yoruldu, sorunumuz forvet değil. 8 numara, solbek, stoper , kaleci ve Ozan problemimiz var.
    Cevapla
  • Amasyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu Ozan la alip veremediginiz.. O yasta o kadar baskiya, o kadar elestiriye, o kadar strese ragmen yine iyi oynuyor...
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    klassen tam beşiktaşa göre 10 numara bjk,,,,,,,, taliscadan bir cacık olmaz
    Cevapla