Kocaman'ın yerine ikisinden biri gelecek

Fenerbahçe'de gözler teknik direktör Aykut Kocaman ile yönetim arasında yapılacak görüşmeye çevrildi. Kocaman'ın geleceği bu toplantının ardından belli olacak.

Kocaman'ın yerine ikisinden biri gelecek
Kocaman'ın yerine ikisinden biri gelecek
GİRİŞ 04.11.2017 23:52 GÜNCELLEME 05.11.2017 09:42
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Osmanlıspor beraberliğinin ardından istifa kararı alan teknik direktör Aykut Kocaman, bu kararını sözlü olarak yönetime iletecek. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, deneyimli teknik adamın bırakma düşüncesini değerlendirerek son kararı verecek.

Kulislerde Aykut Kocaman ile yolların ayrılması durumunda Fenerbahçe Kulübü'nün Christoph Daum ve Slaven Biliç ile temasa geçebileceği konuşuluyor.

YORUMLAR 49
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımın başına bu haliyle kimi getirirseniz getirin bir şey olmaz. 2011 2012 de Aykut hoca vardı. Avrupa kupalarında fırtına gibi bir takımdı. Şimdi adamlarda ruh yoksa Aykut ne yapsın?
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    aziz yildirim da gitse çoook iyi olur.
    Cevapla
  • samsunsporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    aykutun ofans varyasyon bilgisi kısıtlı, ama defansta çok iyi, yani kafaya oynamayan takımlarda çalışmalı. konya tam aykuta göreydi, seyirci vardı para vardı, yıldı transferi yapmıyordu. takım genelde gençti ki aykutun dediklerine asla itiraz edilmiyordu. iyi, kötü başarıda vardı. bazen yapabileceklerini bilmek gerekiyor, yoksa rezil olursun, konyada padişahtı.
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir futbolcuyu 4 seneden fazla bir takımda tutmayacaksin..Mehmet topal volkan Rubin vanpersiyei kadro dışı bıraksanız a .... böyle takım mı olur.başarıya aç hoca ve futbolcu bulacaksın...herşey bitti sayılmaz. Van persıyı kadro dışı biraksaniza sonra ceza prim getireceksin.getir tudoruuuuu olsun bitsinnnnn
    Cevapla
  • ayarttttıı 6 yıl önce Şikayet Et
    mehmet ekiciyi ayarttınız ya.bu size yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle