Aykut Kocaman'dan istifa açıklaması!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçı sonrası istifa edebileceğinin sinyalini verdi.

GİRİŞ 04.11.2017 22:16 GÜNCELLEME 05.11.2017 09:31
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor ile 1-1 kaldıkları maçın sonrasında açıklama yaptı ve istifa sinyali verdi.

"GEREKENİ YAPACAĞIM, RAHAT OLSUNLAR"

Kocaman, "11 maç 16 puan. Fenerbahçe'nin gücünün çok altında bir durum. 11 hafta itibariyle ciddi bir başarısızlık. Bu maçla da çevirmek istedik. 1-2 maç güven tazelemeye ihtiyacımız vardı. Geçen hafta, bu hafta, son dakikalarda gelen goller ciddi bir başarısızlık. Bir tarafa çekmenin anlamı yok. Bunun bir faturası olacak. Sorumlusu olacak. Her türlü başarı ve başarısızlıkta herkesin payı vardı. Burada da önce kendi tarafıma biçiyorum, kendi tarafım ve oyunculara söylemek lazım. Normalde 3-4 yılda yapılacak toplam bireysel vahim hataları biz 13 maçtır gördük. Bir şeyler yapmak, istemek, döneceğini düşünmek olmuyor, kırıldı. Bunun bir faturası var. Kendi adıma gerekeni yapacağım. Fenerbahçeliler rahat olsun." ifadelerini kullandı.

"DOĞRU ŞEYİ, DOĞRU ZAMANDA YAPMAK GEREK"

Aykut Kocaman basın toplantısında devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine "Her şeyden evvel, bu kulüp, bu takım, bizim takımımız. Doğru şeyi doğru zamanda yapmak lazım." cevabını verdi.

"CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR" HATIRLATMASI

"Kulüpten 'Cehennem buz tutana kadar Aykut Kocaman' açıklaması yapılmıştı" hatırlatması üzerine Aykut Kocaman, "Bunlar... Çok fazla konuşmayacağım. Çok fazla konuşmama gerek yok" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARI SUÇLAMIYORUM..."

"Oyuncularda hata olduğunu söylüyorsunuz, ne gibi bir karar almayı düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruya yanıt veren Aykut Kocaman, "Futbolculara suç yüklemiyorum, sadece bireysel hataları tespit ettim. Buraya kadar kendi doğrularımızla buraya geldik ama bir sonuç vermediğini gördük. Suçlama değil, bu bir tespit. Bu seviyedeki oyuncuların bu kadar hatası yapması normal değil. Burayı kurgulayan benim, dolayısıyla bu tespiti yaptıktan sonra hat benim. Bu seviyede, bu hatanın da karşılığı var. Oyunculara bir pay yüklemiyorum. İş karışıyor, karışmasına gerek yok. Gerekeni yapacağımı söyledim. Çok net, gerekeni yapacağım." diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK: BEIN SPORTS
YORUMLAR 114
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Topal'ı yedirmeyelim arkadaşlar bu kulübün sahibi seyircilerdir.gerekirse toplanalım yürüyüş ve protesto hakkımızı kullanalım.yahu fatura kime kesildi ,bu nasıl kulüp yönetmek be .
    Cevapla
  • 2011 6 yıl önce Şikayet Et
    2011 den bu yana fenerbahce berbat. Seyretmiyorum futbolunu. Sen büyük kulüpsün ve düştüğün duruma bak. Madem paran yok bu kadar yabancı topçu getirmene gerek yok. Anadolu çocuklarını al oynat. Hiç olmazsa ulke futboluna faydaniz olur. KALITEDEN odem vermeden 3 kurusluk topculari d a bi zahmet almayin. Illa yabanci alacaksan da git bitane al 15 milyon ver ama adam gibi bi tane al. Sacma sapan bi kurusluk topcu alip 100 kurusluk performans bekleme. Oyle topcu zaten piyasada yok
    Cevapla
  • kafalari almiyor 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu hep soyluyorum aleks gibi musa sow gibi isimleri niye gonderdiler.ise yarayan topculari gonderip yaramayanlari biraktilar.ayrica diger topculari besiktasa kaptirdilar.simdi besiktas hep galip geliyor.topcu iyi oynamadiktan sonra yonetim veya teknikdirektorun kim oldugu onemli degil.
    Cevapla
  • Aziz istifa 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah aşkına suç Aykut'ta değil. Koltuğa yapışan Aziz'de o gitmeden bize rahat yok.
    Cevapla
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yıl ligde en güçlü takımlar bjk ve gs dir bunu kimse inkar edemez.bir ts li olarak bunu söylüyorum gerçekler değişmez.bu iki takımdan biri şampiyon olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle