F.Bahçe'nin golünde büyük tartışma!

Kayserispor, Fenerbahçe'nin ilk golünden önce Ozan Tufan'ın yaptığı müdahale nedeniyle uzun süre itirazlarda bulundu.

F.Bahçe'nin golünde büyük tartışma!
F.Bahçe'nin golünde büyük tartışma!
GİRİŞ 30.10.2017 21:14 GÜNCELLEME 30.10.2017 21:16
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile oynadığı maçta, konuk ekibin tepkisine neden olan bir pozisyon yaşadı.

Fenerbahçe'nin attığı ilk golden önce Ozan Tufan'ın rakibinin bileğine yaptığı müdahale sonrasında hakem oyunu devam ettirdi. Pozisyonun devamında Ozan Tufan, Kayserispor ceza sahasında topla buluştu ve golü attı. Golün ardından Kayserisporlu oyuncular ve teknik direktör Sumudica hakeme uzun süre itirazlarda bulundu.



DİLMEN'DEN SERT TEPKİ!

Pozisyonu spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen de değerlendirirken, Kayserisporlu oyuncu yerde kaldıktan sonra Fenerbahçe'nin topu taca atması gerektiğini söyledi. Dilmen yaptığı açıklamada ''Hakem garip garip kararlar veriyor. Sonucu etkiliyor mu? Olabilir... İlk 40 dakika için söylenebilecek bir şey yok. Kalecinin frikik dışında yere yatmadığı bir ilk yarı oldu. Kural ne der bilmem. Ama ben çubuklu giyen bir oyuncu olsaydım, topu dışarı atardım. Fenerbahçeli oyuncuların topu dışarı atması lazımdı. Her ne olursa olsun, o topun taca atılması lazımdı...'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 28
  • kayserili esnaf 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu pozisyonda atılan gol normal ise Buna normal diyen spor yazarları ve basını kınıyorum. 6, gol size atılmıştır, neymiş hakem 4 dakika göstermiş 5 dakkada gol olmuş fb gol atsın diye 3 dakikalık uzatmayı 6 dakika oynarken ve gol atınca köşe oluyordunuz..
    Cevapla
  • Gakkoş 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı olayı elazığspor maçlarında da yaşadık.Fenerbahçeli futbolcular ruhsuzlar genelde bu konularda.Kayserililer olsa dışarı atarlardı veya hakem durdururdu.Gözlerini hırs büyümüş mahluklar centilmenlikten ne anlar.
    Cevapla
  • ahmed10 6 yıl önce Şikayet Et
    tartışmasız faul ve sarı kart. tabiki gol de olmazdı
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    asıl fener diğer ist takımları ve Trabzon bu liğin takımı değildir yollayın 1. veya 2. liğe orda oynadınlar basınlarıda olmaz orda görelim hallerini.
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Söz konusu fener oluncaBileğine basması faulu gerektirmez hakemin faulu vermesi için ozan zıplayıp rakip oyuncunun kafasına basacaktı belki o zaman faulu verbilirdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle