Kocaman: Tudor da böyle söylediyse buna katılırım!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Yeni Malatyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Kocaman: Tudor da böyle söylediyse buna katılırım!
Kocaman: Tudor da böyle söylediyse buna katılırım!
GİRİŞ 15.10.2017 22:44 GÜNCELLEME 15.10.2017 22:45
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli teknik adam "Maç öncesi ana düşünce kazanmaktı. Maç eksiğiyle 11 puan gerideydik. Galatasaray maçının önemini arttırmak için kazanmak zorundaydık. Akhisar bir şey söylenemeyecek maçlardan bir tanesiydi, çok düşük olduğumuz bir maçtı. Yeniden güçlenmek için kazanmak gerekiyordu. Kuvvetli bir skor ve oyun düşünüyorduk. Kuvvetli bir başlangıç oldu. Malatyaspor açık oynadı ve bu da maç boyu işimize gelen bir durum oldu. İkinci yarı oyundan düştük. O ara gelen golden sonra maçın ritmi bir ara kaçtı. Onun dışında söylenecek olumsuz bir şey yok." dedi.

"GALATASARAY'I YENECEĞİZ"

Galatasaray derbisi hakkında konuşan Aykut Kocaman "Kaybetme lüksümüz yok, bu düşüncelerle gideceğiz. Düşüncelerimizi uygulamak için çaba sarf edeceğiz. Bir iki gün moral yüklenmesi ve özgüven tazelemesi yapacağız. Sonra Galatasaray maçına odaklanacağız. İstediğimizi alıp geleceğiz. Ezeli rekabetin dışında çok kuvvetli bir takım ama bizim kazanmaya son derece ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN BU FARKI DOĞRU DEĞİL"

Maçtan önce gergin olduğunun sorulması üzerine konuşan Aykut Kocaman "Bu kadar fark doğru değil. En azından bizim adımıza doğru değildi. Maça çıkarken bunu düşünüyorduk. Devreye kadar camia açısından katlanılabilir, çevrilebilir averajla gidebilmek. Çünkü devreden sonra daha farklı olacağını düşünüyorum. Bunun verdiği bir sıkıntı olabilirdi ama maç öncesi gergin değildim." dedi.

"GALATASARAY DA PUAN KAYBEDECEK"

Galatasaray'ın kayıplar yaşayacağını söyleyen Aykut Kocaman "Galatasaray bizimle oynayacak, sonra Trabzon ve Başakşehir deplasmanı, sonra Beşiktaş deplasmanı. Puan ortalamasının normale döneceği maçlar gibi gözüküyor. Derbinin skoru ne olursa olsun Galatasaray da kayıplar yaşayacaktır. Hem bizim için hem diğer takımlar için deplasmanlardaki kayıpların daha fazla olacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın da yavaş yavaş buraya gideceğini düşünüyorum. Derbiyi kazanan büyük moral içerisine girecektir. İhtiyacımız kazanmak, gideceğiz, oynayacağız ve daha evvel yaptığımız gibi kazanmak için mücadele edeceğiz. Kazanma inancımızı yitirmeden oynayacağız ve kazanacak düşüneceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"TUDOR BUNU DEDİYSE, ONA KATILIRIM"

Igor Tudor'un Bursaspor maçından önce 'Hakemler maç sonuçlarına etki ediyor' sözlerinin hatırlatılması üzerine Aykut Kocaman "Bu sözünü duymadım. Maç sonunda hakemlerin etkisinin olduğu gerçek. Igor Tudor da böyle söylediyse buna katılırım. Yanlışlıklar daha fazla Fenerbahçe aleyhine oluyor. Hala da aynı şekilde devam ediyor." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 19
  • Asi 6 yıl önce Şikayet Et
    Azizi tınlayan kalmadı. ağlamaya aykut başladı. açalım bakalım maçlara
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Gs yi yenicez diyorsa var bildigi.lige renk gelsin diye Gs liler bile yenilirsek fena olmaz diyorlardir heralde..heyecan gelir stadlar dolar paralar ceplere dolar misali..Gs kesin yenilecek gorursunuz..ya erken bir kirmizi kart,penalti falan hersey simdiden planlanmistir..
    Cevapla
  • Hanskar 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykuttaki inanç keşke bende olsa
    Cevapla
  • gezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray konya maçını Bir ofsayt birde beleş penaltı ile kazandı.Beraberlik ile bitecek maç malesef galatasarayın galibiyeti ile bitti
    Cevapla
  • bahadır 6 yıl önce Şikayet Et
    bjk nin 80 cm geriden gelen negredonun golune ofsayt çalınırken iyiydi ama dimi?
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Denize düşen yılana sarılır,fenerde hersene Galatasaray galibiyetine sarılıyor ,ne yapsın zavallı,GS olarak bizde denizden çıksınlar diye el veriyoz,ama karar GS bindir ,isterse elini kaydirir düşurur denize
    Cevapla
  • dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    tabi her sene bilerek birakiyonuz demi maclari :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle