Menajeri açıkladı! F.Bahçe ile anlaştık

Fenerbahçe'nin transferdeki hedeflerinden Gustavo Gomez'in menajeri Augusto Paraja, konuştu.

Menajeri açıkladı! F.Bahçe ile anlaştık
Menajeri açıkladı! F.Bahçe ile anlaştık
GİRİŞ 23.08.2017 20:28 GÜNCELLEME 23.08.2017 20:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Gomez için yaptığı teklifi, Milliyet'ten Senad Ok'a değerlendiren Paraja, "Fenerbahçe bize iyi bir teklif yaptı. Bundan dolayı mutluyuz. Aramızda hiçbir sorun yok. Transferin gerçekleşmesi için sadece Milan'ın kararını bekliyoruz. Son kararı Milan verecek." dedi.

Gustavo Gomez'in menajeri, "Milan'ın ne istediğini ve detaylar ile ilgili çok fazla bilgi veremem. Ama ben bu transfer konusunda iyimserim. Gomez, Milan'da kalacak diye de bir açıklama yapmadım. Bu doğru değil" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE FFP İÇİN KİRALAMAK İSTİYOR

Transferde gaza basan Fenerbahçe, Milano'ya Şekip Mosturoğlu ve Hasan Çetinkaya ile birlikte yaptığı çıkarma sonucu mutlu sona yaklaştı. Sarı-lacivertlileri, Gustavo Gomez transferi için Milan ile yaptığı ilk temaslarda olumlu geri dönüş aldı.

Gustavo Gomez için Milan'a ilk etapta satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunan Fenerbahçe, Milan'dan gelecek cevabı beklemeye başladı. İtalyan ekibin yetkilileri, Fenerbahçe'ye transferin gerçekleşebileceğinin sinyallerini verirken, düşünmek ve kendi aralarında tartışmak için kısa bir süre istedi.

Fenerbahçe, Paraguaylı stoperi bonservisiyle almak istese de, FFP bütçesi nedeniyle geri adım attı. Milan ile yapılan görüşmelerde, oyuncunun gelecek sezon bonservisinin alınacağının sözü verildi. 

Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu ve Hasan Çetinkaya, Gustavo Gomez transferini 1-2 gün içinde bitirerek İstanbul'a oyuncu ile birlikte dönmeyi planlıyor.

YORUMLAR 3
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    işi bu kadar aleni yapmayın arkadaş. sonra bazı kıskanç takımlar fiyat arttırıyor. alın gelin nokta.
    Cevapla
  • lüzumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    vardara elenin uefaya gidemeyin defans transferi yapın. ya siz çok iyi biliyorsunuz bu işi yada biz çok salağız.
    Cevapla
  • İzzettin Fizgeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla Cok Doğru Söyledin Kardeş Olacağı Bu İş İşten Geçtikten Sonra Yapacaklar Galiba Transferleri..
    Cevapla