Franco Foda: Çok acı bir durum

Sturm Graz Teknik Direktörü Franco Foda, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri için büyük bir üzüntü duyduklarını söyledi.

Franco Foda: Çok acı bir durum
Franco Foda: Çok acı bir durum
GİRİŞ 27.07.2017 23:20 GÜNCELLEME 27.07.2017 23:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Foda, iyi oynamalarına rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını anlatarak, "Çok acı bir durum. Böyle güzel bir oyun sonunda elimiz boş kaldı. İyi başladık ve hak ederek öne geçtik. Hatta 2-0 öne geçebilirdik. Zulechner'in sakatlığından sonra kontrolü kaybettik." ifadelerini kullandı.

Kendi kalelerine bireysel bir hata sonucu gol attıklarını aktaran Foda, şöyle konuştu:

"İkinci yarı baskılı oynadık ama oyunu çeviremedik. Gol pozisyonlarını maalesef değerlendiremedik. Oyuncularım çok üzüntülü bir durumda. Maalesef elimiz boş durumdayız. Seyircilerimize teşekkür ederiz. Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Mladost'tan daha güçlü bir takım Fenerbahçe. Maç 2-2 olsaydı iyi olacaktı. Şimdi çok zor olacak ama bir sürpriz her zaman olabilir. Zor olacak ama turu geçmemiz mümkün. Yorgun bir dönemden çıkmamıza rağmen sonlara doğru baskı uyguladık. Maalesef kendimizi mükafatlandıramadık."

YORUMLAR 2
  • guney 6 yıl önce Şikayet Et
    neye üzülmüş maçtan önce zaten favori Fenerbahçe demişti:))
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Biri şuna kadiköyden cikiş olamadığının izahini yapsin not BJK liyim
    Cevapla