Fransızların Valbuena şaşkınlığı

Fenerbahçe'nin Valbuena'yla yaptığı prensip anlaşmasına geniş yer veren Fransız basını, sarı-lacivertli taraftarların yıldız futbolcuyu coşkulu bir şekilde karşıladığını vurguladı.

Fransızların Valbuena şaşkınlığı
Fransızların Valbuena şaşkınlığı
GİRİŞ 13.06.2017 18:16 GÜNCELLEME 13.06.2017 18:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Mathieu Valbuena'yla yaptığı prensip anlaşmasına geniş yer veren Fransız basını, sarı-lacivertli taraftarların yıldız futbolcuyu coşkulu bir şekilde karşıladığını vurguladı.

Fransız spor gazetesi L'Equipe, 32 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağını duyururken, sarı-lacivertli ekibin bir başka Fransız futbolcunun transferinde de sona yaklaştığını iddia etti.

Gazete, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin savunma oyuncusu 31 yaşındaki Gael Clichy'nin transferinde ilerleme sağlandığını ve bu futbolcunun da üç yıllık sözleşmeye imza atabileceğini savundu.

"Mathieu Valbuena İstanbul'da kahraman gibi karşılandı." başlığını atan ve deneyimli oyuncuyu havalimanında çok sayıda taraftarın karşıladığı bilgisini paylaşan Fransa'nın yerel gazetelerinden Ouest France, "Ne karşılama ama! Belli ki Valbuena çok beklenen biriydi." ifadeleriyle futbolcunun İstanbul'daki ilk dakikalarının video görüntüsünü yayınladı.

Haber kanalı BFMTV'nin internet sitesinde ise Valbuena'nın menajeri Jean-Pierre Bernes'in açıklamalarına yer verildi. Bernes, "Hayatımda çok sayıda futbolcu transfer ettim. Fakat böyle coşkulu bir karşılama görmedim. Havalimanında Valbuena'yı bekleyen 400-500 taraftar vardı." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım transferlerini destekliyor ve takdir ediyorum.Uzun yıllar FB nin başında kalması da başka bir beklentimiz. beşeke,gese,tıs tribün liderleri derneği...
    Cevapla
  • el tantuni 6 yıl önce Şikayet Et
    32yasinda sabri futbolu birakiyor fenerbahce vanpersi den dersalmadi birakin bu yasdaki adamlari futbol 20li yaslardaki yildizlarla oynanir
    Cevapla
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    32 yaşındaki adamı ne diye alırlar Bilmem ki
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bu tarz abartılı karşılamar yalnızca ülkemizde var malesef...
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle karşılarız gitsin diye kırk takla atarız
    Cevapla
  • metehan 6 yıl önce Şikayet Et
    geçen yıl beni tanıyanlara demiştim fenerbaçe şampiyon olamaz üzülerek şimdi de diyorum bırak dördüncü yıldızı dördüncü bile olamaz yazık bize ya lütfen sayın aziz yıldırım ne olur bırak yalvarıyorum size sen fenerbahçenin başarılı olmasını istemez misin bi dene uzaktan sev ne olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle