Söz kesildi! Abdullah Avcı sezon sonu...

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın en çok istediği isim olan Abdullah Avcı'ya gelecek sezon için teklif yapıldı. Tecrübeli teknik adam sezon görüşelim cevabını verdi.

Söz kesildi! Abdullah Avcı sezon sonu...
Söz kesildi! Abdullah Avcı sezon sonu...
GİRİŞ 13.04.2017 11:19 GÜNCELLEME 13.04.2017 12:00
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ismi ağırlık kazanmış görünse de Başkan Aziz Yıldırım, takımı Abdullah Avcı'ya emanet etmek için bastırıyor. Avcı'ya resmi ileten Aziz Yıldırım lig bitiminde detaylıca görüşmek için söz aldı.

"Sürekli istifa eden Aykut'u istemiyorum"

Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, Aykut Kocaman'ın dönüşü için ısrarlı bir biçimde çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Aziz Yıldırım, en ufak krizlere bile dayanamayıp istifa kararı alan Aykut Kocaman'la sezona başlamak istemediğini açıkça belirtti ve Kocaman'ın ikinci tercihi olduğunu kardeşine iletti.

Başakşehir'in kadrosundaki bazı futbolculara da göz diken Yıldırım, Abdullah Avcı'nın takımın başına gelişiyle bu transferleri de daha kolay yapabileceğini düşünüyor.

YORUMLAR 17
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın adama kendi kulubunde başarılı olsun.para her kapıyı açmaz.harcayacaksınız adamı.
    Cevapla
  • Fbultras 7 yıl önce Şikayet Et
    Aykuttan bin kat iyi olacağını düşünüyorum.
    Cevapla
  • İhsan tepetam 7 yıl önce Şikayet Et
    Aykut varsa ben yokum.Abdullah hocaya eyvallah. Ancak sabredilir ve işine karışılmaz sa başarılı olur
    Cevapla
  • Aşkın 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım Abdullah Avcıya bir sezon sabrederse ilerki yıllar için kazançlı olur. Malum UEFA şartları takımlarımızı zor durumda bırakıyor. Beşiktaşın Şenol Güneşle kazandığı havayı yakalayabilir.
    Cevapla
  • antibuyukler 7 yıl önce Şikayet Et
    yaw bu büyük! dediğimiz takımlar onca imkana rağmen bir şey üretemeyip kısıtlı bütçelerle yetistirilen genç yetenekleri harcamaktan başka ne işe yarıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle