Yılın transfer çalımı! Herkes peşindeydi...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Emre Mor'un transferi için resmen devreye girdi. Aziz Yıldırım bugün saat 11.00'de Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan ile bir görüşme yaptı.

Yılın transfer çalımı! Herkes peşindeydi...
Yılın transfer çalımı! Herkes peşindeydi...
GİRİŞ 29.03.2017 15:42 GÜNCELLEME 29.03.2017 15:42
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

"Emre Mor, hangi takıma transfer olacak?" İşte bu soru; son 15 gündür Türkiye'nin gündemini ciddi şekilde meşgul etmeye devam ediyor. Beşiktaş ve Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Emre Mor için ilk resmi adımı Fenerbahçe attı.

Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna katmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de bizzat başkan Aziz Yıldırım devreye girerek bugün saat 11:00 sularında Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan ile Altunizade'deki ofisinde bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Emre Mor'un kiralık transferi için menajer Muzzi Özcan ile son görüşmeleri yapan başkan Aziz Yıldırım'ın Dortmund'dan gelecek karardan sonra resmi adımları atmak için bir kez daha hamle yapacağı ifade edildi.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş ile görüşme halinde olan Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan'ın şu ana kadar başkanlar nezdinde ilk kez Aziz Yıldırım ile bir araya gelmesi "Emre Mor'un Fenerbahçe'ye yakın olduğu" şeklinde yorumlandı. (Sporx)

YORUMLAR 46
  • beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    gomez geldi gomezinde futbol hayatı bitti dimi futbol cahilleri
    Cevapla
  • Elcibey 6 yıl önce Şikayet Et
    Emre ne olur intihar etme fb ye gitmekle.
    Cevapla
  • Fb li 6 yıl önce Şikayet Et
    Emre Mor u Fenerde görmek bizi çok mutlu eder ama buraya gelirse körelebilir hele o son maç ta attığı çalım oynadığı ligin kalitesini gösterdi.bundeslig de kalırsa gelişir onun iyiye gittiğini görmekte bizi mutlu eder Allah sakatlıktan sıkıntıdan korusun kardeşimizi
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan Aziz hiç pes etmiyorsun ne zaman defolup gidicen emreyle taraftarın gözünümü boyuyacaksın
    Cevapla
  • GFB 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin olduğu bölgede rekabet yoktur ispanyada Barcelona Türkiyede Fenerbahçe ispanyada Rwalmadrid Türkiyede 6S ispanyada osasuna Türkiyede 8 taş
    Cevapla
  • medo 6 yıl önce Şikayet Et
    ozan volkan van pörsi bumu sizin barcelonanız :) bu arada kaçıncı sıradasınız fenevcelona :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle