Advocaat ülkesine gitti! Yönetim çıldırdı

Lige verilen her arada takımı yardımcılarına emanet eden Advocaat, Konyaspor mağlubiyetinin ardından yine ülkesine kaçınca yöneticileri küplere bindi.

Advocaat ülkesine gitti! Yönetim çıldırdı
Advocaat ülkesine gitti! Yönetim çıldırdı
GİRİŞ 19.03.2017 13:01 GÜNCELLEME 19.03.2017 15:22
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Atiker Konyaspor mağlubiyeti sonrasında çok sinirlendi ve bazı yöneticilerle durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda Teknik Direktör Dirk Advocaat ile takımın durumu masaya yatırıldı.

Sarı-lacivertli yöneticiler, zaman kaybedilmeden Hollandalı çalıştırıcının sözleşmesinin fesh edilmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi. Futbolcuların, hocasına olan inancını ve güvenini yitirdiğini belirten yöneticiler, Advocaat'la devam edilmesi halinde Türkiye Kupası'nın da kaybedileceği görüşünde birleşti.

Hollandalı çalıştırıcının gönderilmesi durumunda yönetimin ortak tavrı, Mario Been ile sezonu tamamlamak ve altyapıdan Şenol Çorlu'yu teknik heyette görevlendirmek.

YİNE ÜLKESİNE GİTTİ

Teknik Direktör Advocaat'ın durumu, takımı olumsuz etkiliyor. Sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Hollandalı çalıştırıcı, takımın başında idmanlara çıkıyor ancak sarı-lacivertli oyuncuların, tecrübeli teknik adama güveni yok. Advocaat da “Bir an önce lig bitsin de gideyim” havasında. Oyuncular ile teknik heyet arasındaki iletişim tamamen kopmuş durumda…

Öte yandan sar-lacivertlilerde teknik direktör Dick Advocaat, dün sabah yapılan idmanın ardından milli arayı da fırsat bilerek ülkesine gitti. Konyaspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından dahi Hollandalı hocanın umursamaz bir tavırla ülkesine gitmesi sarı-lacivertli yöneticileri çok sinirlendirdi.

YORUMLAR 25
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım olduğu sürece FB benim için bitmiştir
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Yönetimin çıldırdığı falan yok. Çıldırsaydı çoktan çıldırmıştı geçiniz bunları.
    Cevapla
  • Aziz 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım senin yüzünden fb yi bıraktım artık sen de bırak yeter !!
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    lig suan yeni baslasa fenerbahce kesin küme düserdi. ligin en kötü futbol oynayan takimi
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz birak artik su takimi yeter Ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle