F.Bahçeli isimden Advocaat'a sert eleştiri!

Fenerbahçe'ye devre arasında kiralık olarak gelen Alexander Karavaev, Dick Advocaat'ın taktik antrenmanı yaptırmadığından yakındı.

F.Bahçeli isimden Advocaat'a sert eleştiri!
F.Bahçeli isimden Advocaat'a sert eleştiri!
GİRİŞ 28.02.2017 10:38 GÜNCELLEME 28.02.2017 15:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezon başında Zorya Luhansk'da forma giyen Shakhtar Donetsk'ten kiralık olarak transfer edilen Fenerbahçeli Alexander Karavaev, Dick Advocaat'ın antrenman metodunu eleştirdi.

"TAKTİK ÇALIŞMAMAMIZA ŞAŞIRDIM"

Hiç taktik antrenmanı yapmadıklarını dile getiren Ukraynalı futbolcu, "Sürekli oyunlar oynuyoruz, egzersiz yapıyoruz ve güç antrenmanı yapıyoruz. Hiç taktik çalışmamamıza şaşırdım" ifadelerini kullandı.

"5 AYDIR..."

Takım arkadaşı Roman Neustadter ile konuyla ilgili konuştuğunu belirten Karavaev, "Roman Neustadter'e durumu sordum. Bana, 5 aydır antrenmanlarda taktik çalışmadıklarını söyledi." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe formasıyla sadece 5 maça çıkan Alexander Karavaev, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

KARAVAEV'DEN YALANLAMA GELDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın antrenman metodunu eleştirdiği sözleriyle gündem olan Ukraynalı futbolcu Oleksandr Karavaiev'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Karavaiev, "Bazı gazetelerde benim söylediğim iddiasıyla yer alan ve takım arkadaşım Roman Neustaedter'in bana "5 aydır taktik çalışmadık" dediği şeklindeki haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Bu ve buna benzer bir ifade kullanmadığımın bilinmesini isterim" dedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 3
  • nevşehirli 7 yıl önce Şikayet Et
    yaktınız takımı
    Cevapla
  • Alper Kara 7 yıl önce Şikayet Et
    Eleştirilecek tek adam vardır oda Aziz Yıldırım dır. Çünkü Aziz Yıldırımdan habersiz teknik heyet oluşturulamıyorsa, ondan habersiz kuş uçmuyorsa sonuçların bedelide ona aittir
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Taktik maktik anlamıyor ama Takıma hiç bir faydası olmayan ;Fernendao,Volkan,Emenike,Ozan,şener,H.Ali,den bir türlü vazgeçemiyor!
    Cevapla