Advocaat'tan eleştirilere yanıt! 'Pazar günü...'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar karşısında aldıkları 1-0'lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Advocaat'tan eleştirilere yanıt! 'Pazar günü...'
Advocaat'tan eleştirilere yanıt! 'Pazar günü...'
GİRİŞ 16.02.2017 21:42 GÜNCELLEME 16.02.2017 22:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Birçok futbolcunun bugün sahada olmadığını ifade eden Advocaat, "Avrupa'da, ligde, kupada en sona kadar gitmeyi deneyeceğiz. Üç kulvarı da ciddiye alıyoruz. İkinci maçta yapmamız gereken 2-0 kazanmak. Geri dönebiliriz ama bu akşam esas olan nokta; çok fazla oyuncumuz sahada yoktu. Bu tip maça çıkıyorsanız; tüm takım olarak çok iyi mücadele etmelisiniz. Krasnodar ilk yarıda bizden dah iyiydi. Özellikle ön tarafta oynayan oyuncularımız bugün sahada yoktu. Krasnodar gibi bir takımla deplasmanda oynuyorsanız kaybedebilirsiniz, bu normal. Krasnodar'ın oyunu bizim için sürpriz olmadı. İyi bir takım olduklarını biliyoruz, bu statta daha önce Zenit'i Nice'i yendiler. Benim açımdan kabul edilebilir bir skor. İkinci maç için değişiklikler yapacağız. Bunu Pazar günü de görebilirsiniz. Kasımpaşa maçında da kadroyu değiştirebiliriz, şansı hak eden oyuncularımız var. Önce Pazar gününe bakacağız, sonra diğer maçı düşüneceğiz." dedi.

"Çok eksiktik..."

"Aslında 1-0 o kadar da oyunumuzu değiştirmedi. 1-0 çok da kötü bir skor olmadı. 1-0'dan sonra yine oynayabileceğimiz oyunu oynardık. Çok sayıda oyuncumuz maçta değildi. Böyle bir maçta, deplasmanda oynuyorsa ve böyle kaliteli bir takıma karşı oynuyorsanız işinizi kolay değildi. İkinci maç bizim sahamızda oynanacak. İşleri değiştirebiliriz. Benim daha çok endişelendiğim nokta, takımın bir kısmı sahada yoktu bu akşam. Tek oyuncudan bahsetmenin anlamı yok bence."

Emenike'ye eleştiriler hakkında

"Emenike, uzun bir süreden sonra ilk maçını oynadı. Çok çalıştı ve çabaladı bu akşam. Ondan çok fark yaratmasını bekleyemezsiniz. Farkı yaratması gereken oyuncular yapamadı."

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 9
  • hocayasli 7 yıl önce Şikayet Et
    salih i bitirdi emenike ve atiftan medet umuyor , fener kalitesiz vasat düz oyuncular cok , vanpersi , salih niye yok
    Cevapla
  • Özcan ERBİL 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben şunu anlayamıyorum, yorum yapanların hepsi ile aynı fikirdeyim, demekki yorumcuların teşhisi doğru da, bunu neden Advokat, Aziz ve Futbolcular göremiyor, ve hatta yardakçı spor yazarları. Neden kimse koskoca Cumhuriyetin bomboş tribünlerin sebebini sorgulamıyor? Yazsam yayınlayamazsınız, onun için susuyorum.
    Cevapla
  • ugur 7 yıl önce Şikayet Et
    ebe advokat herşeyi görüyonda oyuna neden müdale etmiyorsun oturmuş izliyosun daha takım 3 pas yapamıyor böyle birşey varmı ya aldıgınız paranın hakkını verin hakkını ben deneyimliyim ben tecrübeliyim diyorsun oynattıgın futbola bak tabki beşiktaş ve bursapor maclarınıda saymıyrum vede bir cok maclarını yazık yaaw yazık
    Cevapla
  • guner 7 yıl önce Şikayet Et
    bu fener yıldırdı beni futboldan soğudum karnımı kaşıya kaşıya bi maç izlemicemmi ben yav zulum bu gelen adam hucum futbolu oynatacam der bi bakarsın 9 kişi savunma yapar yıprattın beni fener
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    fb aziz yönetimin eseri, getirilen miyatı dolmuş hoca, alınan kazma,disiplinsiz oyuncuların alınması sonucu kulübün borç batağına sokulması ,yönetim istifaaaaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle