Moussa Sow'dan bir röveşata da dolara geldi!

Attığı röveşata golleriyle dünyanın dikkatini çeken Fenerbahçeli Moussa Sow'dan bir gol de yükselişi ile Türk ekonomisini tehdit eden dolara geldi.

Moussa Sow'dan bir röveşata da dolara geldi!
Moussa Sow'dan bir röveşata da dolara geldi!
GİRİŞ 10.12.2016 10:10 GÜNCELLEME 10.12.2016 13:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sezon başında F.Bahçe'ye dönmek için büyük özveride bulunan Sow, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı, "Dolarlarınızı bozdurun" çağrısına kayıtsız kalmadı. Senegalli oyuncu, Başkan Aziz Yıldırım'la görüşerek maaşını Türk Lirası üzerinden alabileceğini iletti.

FATY'NİN DE GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

F.Bahçe'den ayrıldığı ilk dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından özel olarak aranan ve uluslararası kabullere davet alan Sow, Sivasspor'un eski futbolcusu Jacques Faty'nin dolarlarını bozdurduğu videoyu da sosyal medya hesabından paylaşarak konuya dikkat çekmişti

ARKADAŞLARI İSTEDİ O GERÇEKLEŞTİRDİ

Sow, Feyenoord maçı öncesi arkadaşlarının, "Haydi Moussa, bu akşam da bir röveşata at" sözlerini boşa çıkarmadı. Arkadaşlarının temennilerine "Amin" karşılığını veren Senegalli, "İnşallah atacağım. Sabahtan beri Allah'a röveşata golü atmak için dua ediyorum" sözleriyle bunu çok istediğini gösterdi. Sow'un duaları maçın 22. dakikasında gerçek oldu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 7
  • Bihemta 7 yıl önce Şikayet Et
    Sowun attığı gollerin mantıkla izahı yok. ilahi bir kuvvet yardım ediyor sanki.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam her yerde adam. Din, dil, ırk farketmiyor. Milli diye çağırdığımız sporculardan ses alamadık daha.... Galiba asıl milli Sow kardeşimiz.
    Cevapla
  • vtndş 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle futbolcular yüzünden fenerbahçeyi bile sevmek zorunda kalıyorum :)
    Cevapla
  • sedat 7 yıl önce Şikayet Et
    mesajı almıştır o !
    Cevapla
  • habib 7 yıl önce Şikayet Et
    adamsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle