Aziz Yıldırım menajeriyle görüştü!

Karadağ maçındaki futboluyla parmak ısırtan 18 yaşındaki oyuncunun menajeri Özcan, Aziz Yıldırım’a olumlu yanıt verdi.

Aziz Yıldırım menajeriyle görüştü!
Aziz Yıldırım menajeriyle görüştü!
GİRİŞ 31.05.2016 10:47 GÜNCELLEME 31.05.2016 10:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Takımımız'ın önceki gece Karadağ ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında ilk kez ay-yıldızlı formayı giyen ve yeteneğiyle herkesi kendine hayran bırakan Emre Mor için Fenerbahçe düğmeye bastı. Beşiktaş ve Galatasaray'ın da peşinde olduğu Emre Mor için başkan Aziz Yıldırım'ın bizzat devreye girdiği ve genç oyuncunun menajeri Muzzi Özcan'la cumartesi günü gizlice bir araya geldiği ortaya çıktı.

Bir kez daha Beşiktaş'la karşı karşıya

Menajer Özcan'la yaptığı görüşmeden istediği sonucu alan Yıldırım'ın şimdi de Emre'nin kulübü Nordsjaelland'la masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi. Fenerbahçe bu oyuncu için kararlı adımlar atarken, Beşiktaş'ın da Emre'nin peşini bırakmayacağı ve bir karşı hamleyle, ezeli rakibine transfer çalımı atabileceği kaydedildi. UEFA'nın resmi sitesinde "Türk Messi" denilen genç yeteneğin sözleşmesi 2019'da bitecek.

YORUMLAR 1
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    git oğlum fenere de parlamadan sönsün yıldızın. neleri bitirdi bu kulüp sanamı acır. sırf galatasaraya gelip dünya yıldızı olmayasın diye alıp seni bitirecekler. git oğlum git lazım değil zaten bize genç yetenek.
    Cevapla