İşte Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktör!

Sezon sonunda Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen F.Bahçe’nin, Şilili teknik adam Manuel Pellegrini ile ilgilendiği iddia edildi.

İşte Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktör!
İşte Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktör!
GİRİŞ 02.05.2016 11:35 GÜNCELLEME 02.05.2016 13:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sezon sonunda portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'de futbol takımı için sürpriz bir teknik direktör adayının ismi ön plana çıktı.
 
NTV Spor'da yayınlanan Futbol Aktüel progamında yorumlarda bulunan Metin Tekin, Fenerbahçe'nin sezon sonunda Manchester City'den ayrılacak olan Manuel Pellegrini ile ilgilendiği yönünde bir duyum aldığını açıkladı.
 
Metin Tekin, “Fenerbahçe’nin Pellegrini’yi çok ciddi şekilde düşündüğünü duydum. Hatta teknik direktör adayların başında Pellegrini. Başarı çizgisi çok yüksek bir teknik adam. Saha kenarındaki duruşu da iyi” açıklamalarında bulundu.

Manchester City ile yolları ayrıldı

Bilindiği üzere Manchester City sezon sonunda Manuel Pellegrini ile yollarını ayırma kararı almıştı.İngiltere Premier Ligi ekibi, Bayern Münih'te başarılı bir kariyer sürdüren Pep Guardiola ile anlaşmıştı.

YORUMLAR 15
  • MÜSLÜMAN... 7 yıl önce Şikayet Et
    feneri adam edecek teknik adam Türk olmalı arkadaş yoksa yürümez....
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 7 yıl önce Şikayet Et
    Metin Tekin kim oluyor Fenerbahçe üzerinden yorum yapıyor gitsin kendi kümesine
    Cevapla
  • izleyici 7 yıl önce Şikayet Et
    pellegrini cok daha iyi teknik direktör gec kalinmis bir karar. pereira kalmasi zaten hata. basari pellegrini ile gelebilir.
    Cevapla
  • diyarbekir aşığı 7 yıl önce Şikayet Et
    Akıllarınca feneri karıştırmaya çalışıyorlar. seneye fenerin hocası 3 kupalı Perreira olur.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    fenev taraftarı kendisi istemiyor pereyrayı. şimdi de suçu metin tekin atmışlar. ben beşiktaşlıyım, daha metinin beşiktaş lehine yaptığı bir yoruma rastlamadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle