Uslu: G.Saray 3 sene avantadan şampiyon oldu!

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, bugün yapılan divan kurulu toplantısında gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Uslu: G.Saray 3 sene avantadan şampiyon oldu!
Uslu: G.Saray 3 sene avantadan şampiyon oldu!
GİRİŞ 30.04.2016 14:21 GÜNCELLEME 30.04.2016 14:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uslu yaptığı açıklamada Galatasaray'ın 3 sene avantadan şampiyon olduğunu belirterek, "Bizim yapabileceğimiz var Fenerbahçe olarak mağdur olmuşuz. 3 Temmuz'u yaşamışız. Elimizdeki silahları, kaleleri almışlar. Bütün oyuncularımızı satmışız. 3 sene avantadan şampiyon oldular mı? Yani onlar oldu. Beşiktaş da olabilirdi. Kafayı kullansalardı onlar da. Bu şampiyonluklar para değeri olarak ne kadar? 80 milyon Euro. 3'te birini alsak yaklaşık 30 milyon Euro eder. Bir de oyuncularımız sattık. Transferlerde hızlı davrandığımız için hatalar yapmışız. Bütün bu sıkıntıları çekmişiz. Daha biz ne çekelim! Onun için de şampiyon olmamız lazım. dedi.

YORUMLAR 5
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Hele konuşana bakın. Ağzı olan konuşuyor. Utanmadan sıkılmadan sağa sola sallıyor. Önce aynaya bi baksanıza
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin nefret odağı olmasındaki en büyük etken bu yöneticilik anlayışı. Başarısızlıklarını yıllardır başka takım ve insanlar üzerinden örtmeye çalışan ve sürekli tahrik edici açıklamalar yapan bu yönetim kafasından sadece Fenerbahçe'nin değil diğer tüm takımların acilen kurtulması gerekiyor. Yoksa ilerleyen zamanlarda sahaya atlayıp hakem dövenleri daha çok göreceğiz.
    Cevapla
  • reset 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar 20 defa şampiyon olmuşlar, o zamanlar sen ne yapıyordun diye sorarlar adama? eğer adamsa tabi...
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Gene sizi şampiyon yapmak için MHK ve federasyon elinden geleni yapıyor. Trabzon maçına Bülentin atanması bunun işaretİydi. Ama BJK maçlarını alırsa siz nerenizi de yırtsanız farketmez.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    fener düşmanlığının yıllardır olma etkenlerini aktif halde tutan şu adamdan türk futbolunun kurtulması lazım....suratında ifadeye bak ya
    Cevapla