Fenerbahçe taraftarından Yandex'e büyük şok!

Fenerbahçe taraftarı, Türkiye'nin Rus savaş uçağını düşürmesiyle başlayan krize kayıtsız kalmadı.

Fenerbahçe taraftarından Yandex'e büyük şok!
Fenerbahçe taraftarından Yandex'e büyük şok!
GİRİŞ 27.11.2015 15:39 GÜNCELLEME 28.11.2015 02:32
Bu Habere 172 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizin ardından Fenerbahçe ile internet arama motoru Yandex arasındaki işbirliği tehlikeye girdi. Fenerbahçeli taraftar Rusya uzantılı arama motorunu bilgisayar ve cep telefonlarından kaldırmaya başladı.

Rus şirketi, yaklaşık 1 milyon kişinin bilgisayar ve cep telefonuna indirdiği Yandex uygulamasının bu krizden etkilenmesini kesinlikle istemiyor. Yandex daha önce yaptığı açıklamada, Fenerbahçe taraftarının ilgisinin kendilerini çok şaşırttığı ve anlaşmanın çok uzun yıllar sürmesini istediklerini açıkça belirtmişti.

Acil toplantı istediler

Henüz 3 gün olmasına rağmen ciddi düşüş yaşanması Rus yetkilileri harekete geçirdi. Fenerbahçe yönetimininden toplantı talep eden Yandex, bu işbirliğinin zarar görmemesi için bir çözüm arayışına girecek. 

YORUMLAR 172
  • o rus :) 8 yıl önce Şikayet Et
    Google in yandex out sildim gitti
    Cevapla
  • birizleyici 8 yıl önce Şikayet Et
    Yandexi haritası için kullanıyorduk artık ona da gerek kalmadı Google Harita hem navigasyon olarak hemde trafik durumunu göstermeye başladı alternatif güzergahda çıkarıyor yandexi kaldırın arkadaşlar.
    Cevapla
  • Cerkez 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye düşman olan, zarar veren, göz diken kim olursa olsun, tepki vermeliyiz. Akıllı ve soğukkanlı olmamız gerekiyor. Madem onlar Türkiye ye zarar vermek istiyorlar bizde sonuna kadar memleketimiz, vatanımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yandex e boykot faydalı ise boykot edelim
    Cevapla
  • halit 8 yıl önce Şikayet Et
    yandexe hayır
    Cevapla
  • kerem 8 yıl önce Şikayet Et
    yandex fenerbahce helal olsun arkadaşlarrrrrrr ooooooooooo yaşaaaaaa fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle