Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu!

Sarı-lacivertli takımın olay futbolcusu Emmanuel Emenike'nin, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu!
Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu!
GİRİŞ 26.05.2015 15:33 GÜNCELLEME 26.05.2015 17:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu sezon hayal kırıklığı yaşatmasına rağmen teknik direktör İsmail Kartal’ın sürekli şans verdiği Emmanuel Emenike kredisini tüketti.

Süper Lig'de bu sezonu 27 maça çıkıp sadece 4 gol atabilen Nijeryalı futbolcu, büyük tepki gördüğü Beşiktaş derbisinden sonra yaptığı gibi dün yine sakat olduğu gerekçesiyle İstanbul Başakşehir maçının kadrosunda yer almadı.

Takımı yine yalnız bırakan yıldız santrforun üzeri yönetim tarafından çizilirken, 28 yaşındaki futbolcunun takımdan gönderilmesi kararı alındı.

YORUMLAR 5
  • kadersiz fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar fenerbahçeli arkadaşlar ilk önce aziz başkan gitmeli o gitmedikten sonra fenerde birşey degizmez bunu unutmayın asla
    Cevapla
  • bjk 8 yıl önce Şikayet Et
    aziz başkan giderse emin olun bjk nin haline düşersiniz..ister sev ister sevme adam işini iyi yapıyor.her kulvarda şampiyonluğu hedfleyen bir takım kuruyor.en iyi oyuncular en iyi antrenörler..her kurduğu takım türkiyenin en iyisi kendi branşında..
    Cevapla
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    Darısı selçuk bekir kadlec meirlenes alves Diego topuz serdar volkan mert
    Cevapla
  • adem adam 8 yıl önce Şikayet Et
    onların yerine sen gitsen
    Cevapla
  • Üstad 8 yıl önce Şikayet Et
    Giderken 10/11 şike sezonu ile ilgili ufak bir itiraf (sakat değildim, FB ye transfer için oynamadım vb.) yaparsan seviniriz.
    Cevapla