Kartal: Kimse bilmiyor ama Emenike...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Altınordu ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Kartal: Kimse bilmiyor ama Emenike...
Kartal: Kimse bilmiyor ama Emenike...
GİRİŞ 23.12.2014 22:25 GÜNCELLEME 23.12.2014 22:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İşte İsmail Kartal'ın maç sonu açıklamaları;

"Maç ortada geçiyordu. Söylediğim gibi, Kayseri maçından bugüne kadar gidebildiğimiz yere kadar, bunun sonu filan oynamaktır, ama bir amacımız daha var: Altyapıdan oyuncularımıza şans verebilmek. Bir oyuncu bile kazanmak, bizim için büyük bir artı olacak diye söyledik. Bu söylemlerimiz doğrultusunda devam ediyoruz. Zaman zaman oynayan, zaman zaman oynamayan oyunculardan karma bir takımla mücadele ettik. İyi bir mücadele oldu, yolumuza devam ediyoruz."

"EMENIKE BİR GOL ATSA..."

"Emenike'nin ayağında bir problem vardı, bunu kimse bilmiyor. Bugün doktorumuzun gayretleri ile maça çıktı, kendisi de özveride bulunmuştur. Kolay değil, yerinde başka biri olsa oynamayabilirdi. Bizim önemli bir oyuncumuz, sadece gol atamıyor. Bir gol atsa, eski Emenike olarak yoluna devam edecektir diye düşünüyorum."

YORUMLAR 8
  • fenerbahçeli hacı 9 yıl önce Şikayet Et
    adam sakat mış mış ya arkadaş sakat adam oynatılırmı elinde adam mı kalmadı efendilikle bu işler yürümez bu takıma sözü geçen lider adam lazım
    Cevapla
  • serol 9 yıl önce Şikayet Et
    emenike bir gol atsa bir gol atsa gol atmak için çaba gerekir takım için oynamak gerekir kaleye şut atacağın yerde pas pas vereceğin yerde şut atarsan olmaz.bu emenike krasiç gibi fb nin elinde patladı.adam silah zoruyla oynuyor gibi sahada.ne yapmak isteği ne yaptığı belli değil.aksam bir tane defans oyuncusunu geçtimi bu futbol fakiri emenikenin olduğu her 11 fb için 10 kişi demek bu adama verilen paralara yazık.inşaallah devre arası gider
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    sen böyle devam et takım birşey oynamıyor işallah neftiniz yakın dır da daha cok eziyet cekmeyiz sizden kurtuluruz gözü kör mü takım da ruh kal mamış biran evel cek git ismail efendi
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    bencede oyuncuları oynatabilecek adam lazım fenere...geçen sene sezon bitmeden şampiyon olan bu takımdı..hem zevk veriyordu hem kolay kazanıyordu...bence acil LÖV gelmeliiii..hemde çok acilll...yönetim geç kalırsa tren kaçar..gs. tam zamanında operasyonu yaptı,sıra fenerde hemde tam zamanı...geç kalma yönetim....uyumayın is.kartal ancak 2.ligde antrenörlük yapabilir..süper lig büyük geliyor..hele fener dev geliyor..lafa bak gidebildiğimiz yere kadarmışşş..sen cizrespormusun..
    Cevapla
  • FB rhhhhh 9 yıl önce Şikayet Et
    gs her hafta 4 atıyor bizse zar zor puan alıoruz. gs bjk şampiyon olur biz anca hakemlerle.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    fb li olmadığın o kadar belli ki..
    Cevapla
  • BURHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    ALTYAPI ÜST YAPI FITIK ETTİ BİZİ YA. SAYIN KARTAL FB. YE HAFİF KALIYOR. BÖYLE GİDERSE ÖNÜMÜZDEKİ YIL AVRUPADA BİZ DE ALT YAPIDA GAZOZ KAPAĞI TURNUVALARINDA OYNARIZ. YETER ARTIK.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    büyük takımların altyapılarını kapatmak lazım..hikayeden gazel..boşu boşuna para harcıyorlar.yarışmacı takımların altyapıları diğer takımlardır kimse kimseyi kandırmasın.ismail kartal rüyada...fb nin t.direktörü olamaz ancak 2.ligde falan olabilir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle