F.Bahçe fena patladı: Sen kendi takımına bak!

Fenerbahçe Kulübü, kaleci Volkan Demirel'e yönelik sözleri nedeniyle Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e tepki gösterdi.

F.Bahçe fena patladı: Sen kendi takımına bak!
F.Bahçe fena patladı: Sen kendi takımına bak!
GİRİŞ 21.11.2014 12:44 GÜNCELLEME 21.11.2014 12:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Dün bir televizyon kanalında konuşan ve bugün yazılı basında da yer alan, Teknik Direktör Şenol Güneş’in, milli takımın kalecisi ve kaptanımız ile ilgili açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.

Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarımızdan önce olduğu gibi, Fenerbahçe’yle oynayacak olan takımların, maçın hemen öncesindeki açıklamalarıyla yaptıkları algı yönetimi artık kronik bir hal almıştır.

Milli Takımda bir dönem teknik direktörlük yapmış bir isme, kaptanımızla ilgili hedef göstermeye yönelik yaptığı açıklamalar yakışmamaktadır.

Şenol Güneş’e tavsiyemiz, bir açıklama yapma zorunluluğu hissediyorsa, kendi oyuncularıyla ve takımıyla ilgili demeçler vermesidir."

YORUMLAR 14
  • Samet Ergül 9 yıl önce Şikayet Et
    adı milli olan bir turnuvadaki oyuncunun yada milli takımın yaptıkları, milli takımı yönetmiş insanlar tarafından yorumlanmayacak da kim yorumlayacak ? oyuncularının milli maçlardan sonra yaptığı hareketlerin yorumlanmasını istemiyorsan, ya milli maçlara oyuncu göndermeyeceksin yada bu ülkedeki futbol takımını alıp farklı bir ülkede maç oynayacaksın ;)
    Cevapla
  • ottoman 9 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHÇE kıskançlığından ne yapacagını bilmeyen super akıllılar, önce kendi takımlarınızın şike tarihine bi bakın da aklınız elverdiğnce yorum yapın sonra.......
    Cevapla
  • FENERBAHÇE YÖNETİMİ 9 yıl önce Şikayet Et
    hala zannediyor ki volkan galatasaray veya fenerbahçe formasıyla sahayı terk etti.
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Orası milli takım ve herkes fikrini özgürce söyleyebilir.
    Cevapla
  • kuzey kk 9 yıl önce Şikayet Et
    olurmu hiç macdan önce ortamı gerecekki gündem oluşssun.tv lere kendini spor yorumcusu sanan insanlara malzeme çıksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle