Aziz Yıldırım: Gerekirse hakem odası basarım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray ve Beşiktaş hakkında şok açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım: Gerekirse hakem odası basarım
Aziz Yıldırım: Gerekirse hakem odası basarım
GİRİŞ 31.10.2014 16:03 GÜNCELLEME 31.10.2014 19:23
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ı daha kötü günler beklediklerini belirterek, "Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Beşiktaş'ın da arkası boş" dedi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik heyet ve futbolcularla yemek yiyen Yıldırım, FBTV'de bir bölümü canlı yayınlanan yemekte oyunculara yönelik yaptığı konuşmada, Beşiktaş maçından sonra 8 maçın 5'ini kendi sahalarında oynayacaklarını kaydederek, "Beşiktaş'ı yenerseniz, ilk devre 7-8 puan önde bitiririz" dedi.

Konuşmasında Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yapan Aziz Yıldırım, "Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın arkası da boş. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Sizler iyi giderken, paraları alamazsanız o zaman fizik olarak düşüş başlar" diye konuştu.

"GEREKİRSE HAKEM ODASI BASARIM"

"Beşiktaş hakemlerle ilgili konuşuyor. Bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklermiş. Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Fenerbahçe'nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar."

"DEMBA BA'YI MUTLAKA ALIN DEDİM"

"Demba Ba'yı mutlaka git al dedim. Bir oyuncu daha vardı onun da fiyatı uygun gelmedi diye almadık sonra Beşiktaş'a tavsiye ettik. Biz böyle samimi davranıyorduk."

"VARSA GÜCÜN SEN DE İN"

"(Beşiktaş'a) Siz de kupadan yargılandınız, gittiniz kupayı iade ettiniz. Çıkın söyleyin şike yaptınız mı yapmadınız mı herkes bilsin. Çıkın diyin 'biz şike yapmadık.' O zaman ben de bir şeyle söyleyeceğim. Bizim arkamıza saklanmışlar nereye gidersek oraya geliyorlar. Fikret Orman'a hiç yakıştıramadım. Varsa gücün sen de in soyunma odasına. İnebiliyorsan in."

YORUMLAR 31
  • babayiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    senin de sonunu görecek bu ülke, futbol sana da kalmaz.
    Cevapla
  • oğuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bırak artık şu FB'yi bizi futboldan ve Fenerbahçe'den soğuttun.
    Cevapla
  • Ali Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle Türk Futbolunun katilisin Aziz Yıldırım.
    Cevapla
  • adem cetin 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar hala bu adamı savunuyorsunuz aziz başkan şike yapmış dır maç satın almış dır sizde fenerbahçeli taraftarlar olarak sonucu belli olan macları heycanla izlemişsiniz sonucu aziz başkan tarafından belli olan ama sizlerin bilmediği maçlar diceksiniz ki kanıt tabi kanıt olmadığı için 2 sene avrupa dan men cas tarafından ceza onanması federal mahkeme tarafından itirazın geri çevrilmesi bunlar sizin için delil yada kanıt degil sonra gelip buraya biz gsye 6 attık tsye 4 attık diye övünüyosunuz senin avrupada gsye 6 tsye 4 attıgın degil yaptıgın şike ve aldıgın ceza konuşulur geçmişdeki anlık başarılar ile kendinizi avutup kandırmayın her zaman söylerim kötü dönemler her zaman her takım için olabilir sen gsden büyük oldugunu savunup 10 sene önce gsyi farklı yendiğin için övünüyosn bence bununla degil git uefa kupası ve süper kupayı al sonra git arenada şampiyonluk kupası kaldır gel buraya yorum yaz fenerli arkadaşlara yazıyorum bu yorum genelde yayınlanmıyor yayınlanır okursunuz
    Cevapla
  • yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu, ne konuştuğunu bilmeyen adamlardan temizlenmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle