Fenerbahçeli isimden olay paylaşım!

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, twitter üzerindeki resmi hesabı üzerinden gündeme oturacak paylaşımda bulundu.

Fenerbahçeli isimden olay paylaşım!
Fenerbahçeli isimden olay paylaşım!
GİRİŞ 27.08.2014 11:53 GÜNCELLEME 27.08.2014 13:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Felipe Melo ve Volkan Demirel arasında yaşanan 'köpek' tartışmasına ilişkin yeni bir paylaşımda bulundu.

Daha önce sarı kırmızılı kulübü ve Brezilyalı oyuncuyu hedef alan mesajlar paylaşan Ekşioğlu, son olarak ise yine mikroblog sitesi twitter üzerindeki resmi hesabı üzerinden bir resim paylaştı.

Deneyimli yönetici, Felipe Melo'nun daha kendi hesabı üzerinden paylaştığı söz konusu resime "Bu kim?" şeklinde bir de not düştü.

İŞTE O PAYLAŞIM



YORUMLAR 12
  • Fikrim Geldi 9 yıl önce Şikayet Et
    FUTBOLUMUZ PİSLİK İÇİNDE YÜZÜYOR..... Ligi en az 3 yıl tatil edip iyi bir temizlik ve eğitim verilmesi gerekiyor. Cezalar ise caydırıcılıktan uzak.
    Cevapla
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    tiger. Gece parkta gördüm hepsi gs yönetimine benziyordu.....tabi içinde sende vardın
    Cevapla
  • Zekeriya B 9 yıl önce Şikayet Et
    YAZIKLAR OLSUN.... fb ye bunlari yapacak cesareti veren tff utansin. Rézillik baska bir sey degil. Volkan bilerek melonun üzerine kosarak atliyor sonrada sinirlenip adam giriyor bir de bir insanin söylememesi gereken sözleri söylüyor. Ne yazikki macta kirmizi almasi gerekirken sadece sari aliyor, cok gülünc. Ama normaldir cünkü sikeyi yapmalarini bile normal görüp ceza kesemeyen bir tff var ortada. Acaba kac milyon onlar yedi de ceza veremiyorlar aziz yildirimin takimina? Allah hepinizi bildigi gibi yapsin, reziller.
    Cevapla
  • Ali Munzur 9 yıl önce Şikayet Et
    YILIN EN GÜZEL SELFİE'Sİ. kesinlikle ödül alır bu fotoğraf
    Cevapla
  • Cenk Emre 9 yıl önce Şikayet Et
    Para konuşur.. Bir de bu adamlar işadamı hüviyetinde çevrelerinde saygı gören tipler değil mi? Ayaklar baş, başlar ayak deyimi herhalde bu durumlar için söylenmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle