Diego'yu Galatasaray'a babası hazırladı

Brezilyalı yıldız, F.Bahçe-G.Saray derbileri babasının kamera görüntülerinden bildiğini söyledi.

Diego'yu Galatasaray'a babası hazırladı
Diego'yu Galatasaray'a babası hazırladı
GİRİŞ 23.08.2014 10:30 GÜNCELLEME 23.08.2014 10:30

Fenerbahçe’de en çok merak edilen konuların başında Diego Ribas’ın Süper Kupa Finali’nde Galatasaray’a karşı oynayıp oynamayacağı geliyor. Brezilyalı yıldız bilindiği gibi sakatlığının ardından perşembe günü takım ile birlikte antrenmana çıkmıştı. Bu antrenmanda kendisini çok iyi hissedenDiego antrenmanın ardından soluğu teknik patron İsmail Kartal’ın yanında aldı. Başarılı oyuncu tercümanı aracılığı ile Kartal’a durumunu anlatırken son derece heyecanlıydı, “Galatasaray’a karşı eğer uygun görürseniz oynamak istiyorum. Antrenmanda kendimi çok iyi hissettim. Hiçbir ağrım yok. Bu maçta oynamayı çok istiyorum” dedi.

‘BABAM GALATASARAY MAÇINA GELDİ’

Dego babasının kendisi Almanya’da oynarken kendisinin Fenerbahçeli olan Türk arkadaşları ile birlikte Fenerbahçe- Galatasaray derbisine geldiğini belirterek, “Babam Kadıköy’e gelip derbiyi izledi ve el kamerası ile tribünleri çekip bana izlettirdi. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Galatasaray maçlarının atmosferini çok iyi biliyorum. Galatasaray galibiyetinin ne anlama geldiğini de biliyorum. Almanya’da birkaç kez Türk arkadaşlarımla birlikte Fenerbahçe-Galatasaray derbilerini televizyondan izledim. Ayrıca Cristian, Meireles ve Alves de bana derbilerin atmosferini anlattılar. Bu maçta ne olursa olsun sahada olmak istiyorum. En küçük bir ağrı dahihissetmiyorum…Lütfen beni oynatın. Kendimi hazır hissediyorum” ifadelerini kullandı.

KARTAL, SAMBACIYA UMUT VERDİ

Diego’nun sözlerini dinleyen Kartal, Diego’nun bu isteğinden etkilense de kararını Brezilyalı yıldıza iletti. Kartal takımın salahiyeti ve kendi sağlığı için sambacıyı riske etmeyeceğini iletirken, “Seni sahada görmek istiyorum. Sakatlıktan sonra forma giymedin. Oynatacağım ya da oynatmayacağım diyemem” ifadelerini kullandı. Diego’nun ısrarı sonucu yumuşayan Kartal, “Senin bu isteğini gördükten sonra konuyu bir kez daha düşüneceğim. Maçtan önceki gün bu konuyu bir kez daha konuşalım ve kararı o konuşmadan sonra verelim” ifadelerini kullanarak Diego’ya Galatasaray karşılaşması öncesi umut verdi.

FENER’İ TRABZON’DA BİLE İZLEMİŞ

Diego Ribas’ın babası Djair Cunha aynı zamanda tecrübeli oyuncunun menajerliğini yapıyor. Cunha geçtiğimiz sezon Kadıköy’de oynanan ve 2-0 biten Galatasaray karşılaşmasını ve 3-3 biten Beşiktaş karşılaşmasını tribünde izlemiş ve el kamerası ile tribünleri çekerek Diego’ya izlettirmiş. Djair Cunha ayrıca Trabzon’da oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasını da yerinde izlemiş. Djair Cunha geçtiğimiz son 5 yılda tüm Fenerbahçe- Galatasaray derbilerinde Kadıköy’de yer almış…