Şike davasında Fenerbahçe'ye müjde!

13. Ağır Ceza Mahkemesi, Şike Davası’nda yeniden yargılama kararı verdi.

Şike davasında Fenerbahçe'ye müjde!
Şike davasında Fenerbahçe'ye müjde!
GİRİŞ 23.06.2014 17:10 GÜNCELLEME 23.06.2014 17:19
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, "futbolda şike" davasında Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların "yeniden yargılanma" ve "infazın durdurulması" talebini kabul etti. Mahkeme yeniden yargılama kararını ise oybirliği ile kabul etti.

Aziz Yıldırım'ın infazının durdurulması 3'te 2 oyla kabul edildi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, "futbolda şike" davasında sanıkların "kumpas kurulduğuna" ve "tutanaklarda sahtecilik" yapıldığı iddiasıyla yapılan "yeniden yargılanma" talebini ise reddetti.

Buna göre, Aziz Yıldırım ile beraber Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kıbıl yeniden yargılanacak.

Yeniden yargılama oy birliğiyle, infazın geri bırakılması (tutuklanmama) da oy çokluğuyla kabul edildi. Yeniden yargılamaya gerekçe olarak ise yasa değişikliği gösterildi.

FENERBAHÇE RESMİ SİTESİNDEN DUYURDU

Fenerbahçe resmi siteden bir açıklama yayınladı:

Fenerbahçe Kulübü, “futbolda şike” davasında başkan Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu sanıkların "Yeniden Yargılanma" ve "İnfazın Durdurulması" taleplerinin kabul edildiğini duyurdu.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifade kullanıldı:

"İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, sözde şike davasında Başkanımız Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu sanıkların "Yeniden Yargılanma" ve "İnfazın Durdurulması" talebini kabul etti."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Ts.liler panikde ....hehehe....hiç boşuna zırlamayın?..... ...Savcı 13.ncü ağır ceza mahkemesine delil melil yok dedi ve davayı yeniden yargılamaya götürdü?..gerçek bu ...ta başından beri söyledik deliller yok ortada sadece tapeler var ? parelel yapının tezgahladığı tapelerden insanlar suçlanamaz!?..zaten yasada bu yönde?...hadeee hadeee anca gidersiniz?..şike davası düşecek...
    Cevapla
  • isim siz 9 yıl önce Şikayet Et
    Dünya çok karıştı... Fenev ŞİKE yapmadım diyor.. CHP sağdan bir aday gösteriyor.. MHP chp nin küçük kardeşi olmuş.. F.Gülen'e hoca diyorlar.. Filistinde kendini savunan müslüman terörist.. IŞID islam birliği(miş).. Bende SİYAH ATLI KUZEY KUTBU PRENSİYİM.... yerseniz.. :)))))))
    Cevapla
  • suphi urfalı 9 yıl önce Şikayet Et
    aziz başkan. o üç kişiyede rüşvet vermediyse birşey bilmiyorum ben..Futbolde elini kolunu sallaya sallaya şike yapıyorsa hukukta neden yapmasın...
    Cevapla
  • tuncay ayaz 9 yıl önce Şikayet Et
    en fazla azizi hapisten kurtarırlar. mahkeme sadece yeniden yargılama karrı verdi..fenerin kumpas kurulduğu ve evrakta sahtecilik yönündeki başvurusu aynı mahkeme tarafından reddedildi..yani mahkeme kumpas falan yok deliller gerçek dedi..ee mevcut delillerle yargılanacakalrına göre şikenin üstünü kapatamazlar..en fazla aziziin hapse girmeyeceği şekilde bi karar alacaklar..
    Cevapla
  • mehmet ali çelebi 9 yıl önce Şikayet Et
    PAYLAŞ . "Hukukun gücü değil,güçlünün hukuku var bu ülkede.". ŞENOL GÜNEŞ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle