F.Bahçe'ye büyük şok! PFDK'ya sevkedildi!

Rakiplerinin verdiği kayıplarla ligin zirvesinde adeta tek başına kalan ve şimdiden şampiyonluk provalarına başlayan Fenerbahçe Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen haberle şoka uğradı...

F.Bahçe'ye büyük şok! PFDK'ya sevkedildi!
F.Bahçe'ye büyük şok! PFDK'ya sevkedildi!
GİRİŞ 15.04.2014 15:42 GÜNCELLEME 15.04.2014 19:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MP Antalyaspor maçının temsilci raporlarını inceleyen TFF Hukuk Kurulu, çirkin ve kötü tezahurat ihlali gerekçesiyle Fenerbahçe'yi PFDK'ya sevk ettti.

Bu sezon aynı ihlali 5 kez gerçekleştiren ve bu nedenle iki defa seyircisiz oynama cezasına çarptırılan sarı-lacivertliler bu sürpriz sevkle 1 maç seyircisiz oynama cezası tehlikesiyle karşı karşıya kalmış oldu.

ŞAMPİYONLUK KUPASI KADIN VE ÇOCUKLARIN ÖNÜNDE KALKABİLİR!

PFDK'dan çıkacak olan muhtemel 1 maç seyircisiz oynama cezasıyla Fenerbahçe evindeki Ç.Rizespor müsabakasını kadın ve çocuklara karşı oynayacak.

Fenerbahçe'de şampiyonluk turunun atılması planlanan ve kupanın kaldırılabileceği bu karşılaşmada, cezadan dolayı camia kadın ve çocuk taraftarlar önünde şampiyonluk kupasını kaldırabilir.

YORUMLAR 4
  • MUSTAFA 10 yıl önce Şikayet Et
    oyun içinde oyun. maçın neresinde nasıl kötü bir tezhürat yapılmış;anlayamadım.Maçtaydım denildiği gibi bir küfür veya bir tezahürat duymadım.Anlaşılan o ki oyun içinde oyun oynanıyor.
    Cevapla
  • Kaan.arya 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye bayrama hazır olsun. ceza alsak ne olur, sahada olmasak ne olur, tribünde coşamasak ne olur. O gün tüm kalpler bir atacak coşku Kadıköy'den Caddeye ordan tüm İstanbula, Anadoluya doğua batıya, Kıbrısa, Avrupaya Amerikaya taşacak. Fenerbahçe bayramı haftalarca kutlanacak öyle ki PARALEL evrenden yankıları duyulacak. Aç Kapıyı Veysel Efendi ŞAMPİYON geliyor.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 10 yıl önce Şikayet Et
    konu FB oldumu tff sapıtıyor. şampiyonluk kupası çok koymuş federasyona fb aldığı için çırpınıyorlar fb nin önünü nasıl keseriz diye..yeter artık eskiden olsa Aziz yıldırıma karşı alınmış bir cephe diyordum ama şimdilerde anlıyoruz ki bu ülkede çok fenerbahçe düşmanı var . kahroluyorlar fb şampiyon olacak diye..
    Cevapla
  • Ahmet TÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    BU TÜR CEZALAR ÇÖZÜM DEĞİL. Şimdi Fenerbahçe taraftarı küfür etti diye belli bir sınırdan sonra takıma ceza çıkıyor, peki şimdiye kadar bu çözüm oldumu,olmadı. Yine aynı eylemlere devam. İşte burada asıl bunun kaynağını aramak lazım, Bu hafta sonu Antalya maçına bende iştirak ettim, maç öncesi stad etrafında şöyle bir gezinti yaptım,manzara korkunçtu, zira 15-16 yaşındaki çocuklardan tutum, yaşlı insanlara kadar herkesin elinde bira şişeleri vardı,bu kişiler bu şekilde stada girdiğinde düşünün ortaya çıkabilecek durumu, alkollü olarak stadlara girmeyi önleyebiliyorlarmı işti ozaman Federasyon yetkililerini takdir ederim. Yoksu bu çözüm değil, olan sadece iyi bir futbol izleyicisi olan dürüst, eğlenmeyi futbol izleyerek yapan insanlara oluyor.
    Cevapla