Webo'dan G.Saray tribünlerine şok hareket!

F.Bahçe'nin Kamerunlu forveti Pierre Webo, tribünlerden gelen tepkilere karşı eliyle "altı" işareti yaptı ve tepkileri artırdı.

Webo'dan G.Saray tribünlerine şok hareket!
Webo'dan G.Saray tribünlerine şok hareket!
GİRİŞ 07.04.2014 10:28 GÜNCELLEME 07.04.2014 14:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve sarı kırmızılıların 1-0 üstünlüğü ile sona eren derbide gerginlik, bitiş düdüğünün ardından da devam etti.

Maça son dakikalarda dahil olan Pierre Webo karşılaşma sonrası Galatasaray tribünlerinden gelen tepki üzerine hemen eliyle altı işareti yaptı. Kamerunlu yıldızın bu hareketi tepkiyi biraz daha artırdı.
Bu sırada Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera, Webo'nun yanına gelerek bir süre şakalaştı.

YORUMLAR 4
  • Trapezus61 10 yıl önce Şikayet Et
    Hade Bakayim. Al birini vur ötekine
    Cevapla
  • sebahattin cebi 10 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahce tesıslerıne müftiyi sok..... cıkışta o bıle abuk subuk hareketler yapar ıcerde bunlara ne yedırıyosalar bılmıyorum
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    yok yok herkes melonun çirkef emreye yaptığı hareketi konuşsun bu neki dimi. aslanım melo adamına göre hareket etmiş anlamadığım Beşiktaşlı sinan engine tv sunucusu ertem şenere ne olduğu belli olmayan Ahmet çakara ne oluyor dün o kadar kıskanmışlardıki meloyu yerden yere vuruyorlardı belliki o hareket sadece emreye değilmiş :)) yaw webo sen değilmiydin Galatasaraylı oyuncuları kıskanıyorum diyen dünkü çocuk sen o 6 zanettiğin hareketi biz 5-1 diyoruz:)
    Cevapla
  • MUSTAFA AYAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    YAV SANKİ SEN OYNADIN OMAÇTA DA. bunların alayı futbolcu olsa nolur önce adam olun adam hepsine söylüyorum.
    Cevapla